Επιλογή Σελίδας


Την καλύτερη παρουσία από ποτέ έκανε η ελληνική ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θερινού Διάθλου που διεξήχθη στο Νοβε Μέστο της Τσεχίας από τις 24 έως και τις 29 Αυγούστου.

Οι αθλητές μας είχαν τρία πλασαρίσματα στους τριάντα πρώτους σε ισάριθμα αγωνίσματα με τον Απόστολο Αγγέλη, αν και είχε από τους καλύτερους χρόνους στο σκι (συνολικός χρόνος 20:20,1) η αστοχία του (5 άστοχες βολές) δεν του επέτρεψε να κάνει κάτι καλύτερο από την 24η θέση στο αγώνισμα των 7,5 χιλιομέτρων. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που Έλληνας αθλητής πετυχαίνει να προκριθεί σε τελική φάση του αγωνίσματος Super Sprint.

Ο Νίκος Τσουρέκας έκανε την καλύτερη του εμφάνιση σε διεθνείς αγώνες Διάθλου και πέτυχε να τερματίσει 26ος, στο αγώνισμα των 7,5 χιλιομέτρων της κατηγορίας των εφήβων, με χρόνο 23:13,5 και δύο άστοχες βολές.

Εξαιρετική επίσης ήταν η παρουσία της Κωνσταντίνας Χαραλαμπίδου που τερμάτισε στην 30η θέση στο αγώνισμα των 7,5 χιλιομέτρων καταδίωξης με χρόνο 25:46,2 και τρεις άστοχες βολές και ξάφνιασε θετικά με την προσαρμοστικότητα της σε αγώνες υψηλού επιπέδου.

Η τέταρτη της παρέας Ιωάννα Κωτσάλου ολοκλήρωσε την πολύ καλή παρουσία της με την 33η θέση και πέντε άστοχες βολές, στο αγώνισμα των 7,5 χιλιομέτρων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This