Επιλογή Σελίδας


Η Παπαμιχαήλ πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, κοίταξε στα μάτια για ένα σετ την Galfi, αλλά μετά από 1 ώρα και 35 λεπτά γνώρισε την ήττα με 7-6 (6), 6-1 και έμεινε εκτός συνέχειας στα προκριματικά του US Open.

Η 28χρονη Ελληνίδα, η οποία συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο της σε ένα Grand Slam την Τρίτη, κερδίζοντας την Renata Zarazua με 2-0 σετ, έδωσε τη μεγάλη μάχη της και σήμερα απέναντι στην 23χρονη Ουγγαρέζα, Νο.152 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ήταν πάρα πολύ κοντά στο να κατακτήσει το 1ο σετ, στο οποίο ανέτρεψε το 2-4 και προηγήθηκε με 5-4. Είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να το κερδίσει στο 10ο game, στο οποίο είχε ένα set point για το 5-5. Η Galfi το έσωσε και ισοφάρισε σε 5-5. Η Παπαμιχαήλ προηγήθηκε και με 6-5, αλλά η Ουγγαρέζα έμεινε ξανά στο σετ, σερβίροντας για να το στείλει στο tie-break.

Kαι στο tie-break η Παπαμιχαήλ έδωσε μάχη και λίγο έλειψε να φτάσει σε μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Επέστρεψε από το 1-6 και έσβησε 5 συνεχόμενα set points, για να ισοφαρίσει σε 6-6. Η Galfi δημιούργησε όμως και 6ο set point και το αξιοποίησε, για να κατακτήσει το tie-break με 8-6 και το σετ.

Αυτό το σετ άνοιξε το δρόμο στην Galfi, που απέκτησε από νωρίς τον έλεγχο στο 2ο σετ, καθώς προηγήθηκε με 3-1, ενώ στο 6ο game έκανε νέο break για να “ξεφύγει” με 5-1 και να σερβίρει επιτυχημένα για το 6-1.

Η Galfi θα διεκδικήσει αύριο την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό, απέναντι σε μια εκ των Samantha Murray Sharan και Monica Niculescu.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This