Επιλογή Σελίδας

Για δεύτερη φορά αναπέμπεται ο φάκελος της ΠΑΕ Πιερικός στο Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, όπως αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή του το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζεται ότι ίδια ακριβώς απόφαση είχε παρθεί στις 8 Ιουλίου.

Έτσι, το ενδεχόμενο να λάβει αδειοδότηση Super League 2 ο Πιερικός, γεγονός που θα του δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε μεταγραφές χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς, παραμένει πιθανό.

Την ίδια τύχη είχε και η περίπτωση της ΠΑΕ Επισκοπή ενώ αντίθετα, οριστικά χωρίς άδεια Super League 2 μένουν ΠΑΕ Αιγάλεω και ΠΑΕ Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση:

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 24 Αυγούστου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ 1931 και ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Αναπέμπει τις υποθέσεις των ΠΑΕ ΣΦΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 και ΠΑΕ ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗ για να κριθεί εκ νέου από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Π.Ο.Α.) η χορήγηση ή μη άδειας Super League 2 για την περίοδο 2021-22.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This