Επιλογή Σελίδας


Στον ΑΟ Θήρας θα συνεχίσει την καριέρα της η Γεωργία Γκόλτσιου. Η 20χρονη ακραία μετά από δύο χρόνια παραμονής στον Αίαντα Ευόσμου, γυρίζει σελίδα, εντασσόμενη στην ομάδα της Σαντορίνης με την οποία θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας:

«Ο Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Γεωργία Γκόλτσιου.

Η 20χρονη (25/09/2000) Θεσσαλονικιά ακραία του Αίαντα Ευόσμου, ύψους 1,85 μ. εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.
Η Γκόλτσιου ξεκίνησε το βόλεϊ το 2008 στον Πιερικό Κατερίνης με τα αναπτυξιακά τμήματα του οποίου κατέκτησε πρωταθλήματα παγκορασίδων και κορασίδων, ενώ τη σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε στην Α2 Γυναικών.

Την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στους Μακεδόνες Αξιού, στα «χρώματα» του οποίου στέφθηκε πρωταθλήτρια κορασίδων Ε.Π.Ε.Σ.Θ, ενώ κατέκτησε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, όπου αναδείχθηκε Πολυτιμότερη Αθλήτρια της Διοργάνωσης (MVP). Παράλληλα πανηγύρισε με την γυναικεία ομάδα την άνοδο στην Α1 Γυναικών.

Το 2016 πήρε μεταγραφή στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, όπου παρέμεινε μέχρι το 2019. Με τις «πράσινες» της Θεσσαλονίκης, το 2017 κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων. Το 2019 κέρδισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Νεανίδων της Ε.Π.Ε.Σ.Θ, ενώ ήταν φιναλίστ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ίδιας χρονιάς, όπου αναδείχθηκε κορυφαία σέρβερ της τελικής φάσης της διοργάνωσης.

Τα δύο τελευταία χρόνια η Γκόλτσιου αγωνίστηκε ΜΕ στην Volley League με την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου.

Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων η 20χρονη ακραία είναι διεθνής με την προεθνική Νεανίδων.

Ο Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Γεωργία στην οικογένειά του και της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών, αλλά και ομαδικών της στόχων».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This