Επιλογή Σελίδας

Του δημοσιογράφου/φωτογράφου Νίκου Κολίτση

Για πρώτη φορά πανελλαδικά, τρεις ομάδες, εκτός Superleague, ο Πιερικός, η ΑΕ Καρίτσας & ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, γίνονται συλλεκτική ξύλινη χειροποίητη κασετίνα με όλους τους ποδοσφαιριστές γυαλιστερά αυτοκόλλητα και συνοδευτικές best of φωτογραφίες της χρονιάς που πέρασε! (και extra usb stick δώρο με όλο το υλικό!)

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά ως ιδέα και ως… πραγματικότητα (σ.σ. κατοχυρωμένη, πλέον, με… παπά και με κουμπάρο!), όλοι οι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2020-21 του Πιερικού, της ΑΕ Καρίτσας και του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, μετατρέπονται σε ξεχωριστά συλλεκτικά γυαλιστερά αυτοκόλλητα (σ.σ. τύφλα να έχει η… Panini), στις πιο live «εντός παιδιάς» στιγμές τους, από ένα μέχρι τέσσερα και πέντε ο καθένας παρακαλώ και… χωρούν σε ένα συλλεκτικό χειροποίητο wooden box set! (σ.σ. η αλήθεια είναι ότι είμαστε τόσο περήφανοι γι’ αυτό, που θα υποσκελίζαμε για χάρη του ακόμη και το αξεπέραστο ρεκόρ των 3,5 εκατομμυρίων προβολών… so far του καναλιού και των αναρίθμητων viral θεμάτων, για παράδειγμα!)

Ποδοσφαιρικό υλικό… τροφοδοσίας, αποτέλεσαν οι πιο χαρακτηριστικοί εντός κι εκτός έδρας αγώνες των ομάδων τους, τη φετινή χρονιά, με τον sporty otherside φωτογραφικό φακό του… πρώτου διδάξαντος του είδους, Nίκου Κολίτση, σ’ ένα concept που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και πουθενά, με background δουλειάς μηνών και προσωπικού κόστους.

Συλλεκτικά αυτοκόλλητα ποδοσφαιριστών με άρωμα… Euro 21, που δεν ανταλλάσσονται με τίποτα και 200 συνοδευτικές εκτυπωμένες φωτογραφίες του Πιερικού (από τους αγώνες με Αλμωπό Αριδαίας, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Θεσπρωτό & Ολυμπιακό Βόλου), της ΑΕ Καρίτσας (από τους αγώνες με Αναγέννηση Καρδίτσας, Δία Δίου και ΑΟ Φήκης Τρικάλων) και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (από τους αγώνες με Αετό Μακρυχωρίου Λάρισας, Δία Δίου, Ηρακλή Λάρισας και Π.Ο. Ελασσόνας), που θα χαρίζατε ως δώρο μόνο στον… εαυτό σας!

Αιτία κι αφορμή, πάντως, στάθηκαν η πέμπτη θέση του Πιερικού στη Football League (σ.σ. του χρόνου θα αγωνίζεται στη Superleague 2), η δεύτερη θέση της ΑΕ Καρίτσας στον 3ο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και η τρίτη θέση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου αντίστοιχα στον ίδιο όμιλο (στην πρώτη χρονιά της ομάδας στην κατηγορία).

Τέρμα τα λόγια. Απολαύστε το καλοκαιρινό promo video (σ.σ. θα ακολουθήσει ξεχωριστό αναλυτικό video με παρουσίαση… unboxing-έκπληξη για την κάθε oμάδα-box set), από τις παραλίες της Πιερίας, με old school επιλεγμένο σκηνικό -όπως γνωρίζετε, άλλωστε, είμαστε φύσει και θέσει… against modern football- και μουσική υπόκρουση τον ποδοσφαιρικό ύμνο της επόμενης χρονιάς (σ.σ. εντάξει, εντάξει, όταν κι αν ανοίξουν τα γήπεδα για όλους και όλες), που καθιέρωσε, πριν καλά καλά κυκλοφορήσει παρακαλώ, η ραδιοφωνική μας εκπομπή “Ro(o)ckies”, «Όπου κι αν παίζεις»- Beware The Wolves Feat. ENRICO (LOS FASTIDIOS) / MONO (F.F.D), με γλωσσική κι όχι μόνο σύμπραξη Ελλάδας και Ιταλίας, γιατί… «Το κασκόλ φοράω στο λαιμό μαζί σου μόνο ζω σε σκέφτομαι ατελείωτα/Εκδρομές στα πέταλα της γης μαζί σου σταθερά κι αμείωτα». Άλλωστε, όπως… στιχουργούν και οι Ενδελέχεια στον οldies but goldies δίσκο τους… «είναι εδώ ό,τι είναι και πιο πέρα…(σ.σ. αυτό κι αν ισχύει και ποδοσφαιρικά λέμε εμείς…) “Football or me… I miss her sometimes…” Καλό καλοκαίρι και Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This