Επιλογή Σελίδας


Του Δημήτρη Μπίζα

Η απόρριψη του αιτήματος επανεξέτασης του περιώνυμου συμβάντος Hamilton-Verstappen στο Silverstone, έφερε την δριμεία απάντηση της Mercedes.

Η Red Bull κατέθεσε και επιπλέον έγγραφα μαζί με τα στοιχεία της για την αυστηροποίηση της ποινής προς τον 7κις πρωταθλητή, κάτι που αναφέρθηκε και στην επιστολή των αγωνοδικών, οι οποίοι εξέφρασαν «ανησυχία» για τις κατηγορίες των Αυστριακών προς την πλευρά της Mercedes.

Η γερμανική ομάδα απάντησε με σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας πως πρέπει να πάψει να σπιλώνεται το όνομα του οδηγού της από την διοίκηση της Red Bull:

«Η Mercedes-AMG Petronas F1 Team χαιρετίζει την απόφαση των Αγωνοδικών να απορρίψουν το αίτημα της Red Bull Racing για επανεξέταση. Επιπλέον, ελπίζουμε αυτή η απόφαση να δώσει ένα τέλος στην συντονισμένη προσπάθεια της ηγεσίας της Red Bull Racing να σπιλώσει το όνομα και την αθλητική ακεραιότητα του Lewis Hamilton, μαζί με τα έγγραφα που κατέθεσε μαζί με το απορριφθέν αίτημά τους. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, και να συνεχίσουμε την μάχη μας για το πρωτάθλημα».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This