Επιλογή Σελίδας


Σε τροχιά μεταλλίου παραμένουν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πλήρωμα των 470 μετά τις σημερινές δύο ιστιοδρομίες, βρίσκεται στην 5η θέση της γενικής κατάταξης, αλλά σε απόσταση αναπνοής από τα μετάλλια, κι ενώ απομένουν άλλες έξι ιστιοδρομίες πριν την κούρσα μεταλλίων.

Το ελληνικό πλήρωμα ξεκίνησε ιδανικά την δεύτερη ημέρα στην κατηγορία, τερματίζοντας στην τρίτη θέση πίσω από τα πληρώματα της Αυστραλίας και της Βρετανίας, με αποτέλεσμα να βρεθεί προσωρινά στην 4η θέση της γενικής, σε ισοβαθμία με την Νέα Ζηλανδία η οποία κατείχε την τρίτη θέση λόγω καλύτερων πλασαρισμάτων.

Στην τέταρτη ιστιοδρομία της κατηγορίας, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν το ίδιο καλά για τους «χάλκινους» ολυμπιονίκες στο Ρίο καθώς τερμάτισαν ένατοι, θέση την οποία προς το παρόν διαγράφουν από τα αποτελέσματα (κάθε πλήρωμα μπορεί να σβήσει την χειρότερη κούρσα από την βαθμολογία του).

Ετσι, μετά από τέσσερις ιστιοδρομίες, οι Μάντης και Καγιαλής βρίσκονται στην Πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης με 14 βαθμούς ποινής, μόλις ένα βαθμό πίσω από την θέση που δίνει χάλκινο μετάλλιο.

Μικρή διαφορά έχουν πάρει τα πληρώματα της Αυστραλίας (8 β.π.) και της Νέας Ζηλανδίας (9 β.π.), αλλά ακόμη όλα είναι ανοιχτά, με το ελληνικό δίδυμο να είναι γερά μέσα στο «κόλπο» για το δεύτερό του μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This