Επιλογή Σελίδας


Ένσταση όσον αφορά στη μη κατακύρωση του τελευταίου καλαθιού του Άθλου Αλεξάνδρειας απέναντι στον Βατανιακό στον δεύτερο τελικό εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ, κατέθεσε η ομάδα της Αλεξάνδρειας, όπως έκανε γνωστό με σχετικό δελτίο τύπου. Οι Ημαθιώτες επικράτησαν με 85-71, χωρίς να κατορθώσουν να ανατρέψουν το 92-77 με το οποίο είχε επικρατήσει ο Βατανιακός στον πρώτο τελικό. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η ομάδα της Αλεξάνδρειας, το τελευταίο καλάθι που πέτυχε ήταν εμπρόθεσμο, έτσι προχώρησε στην κατάθεση ένστασης, προσκομίζοντας και βίντεο με την επίμαχη φάση.


Αναλυτικά, το δελτίο τύπου του Άθλου Αλεξάνδρειας:

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ

ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 85-71

Μετά από ένα συγκλονιστικό δεύτερο τελικό η εφηβική μας ομάδα κατάφερε να επικρατήσει του Βατανιακού με σκορ 85-71.

Η διαφορά που έπρεπε να καλυφθεί ήταν 15 πόντοι αφού ο πρώτος τελικός είχε τελειώσει στην Κατερίνη με 92-77 υπέρ του Βατανιακού.

Με το σκορ στο 85-71 και έχοντας επιμέρους σκορ 25-4 στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας χρειαζόταν ένα ακόμη καλάθι για να κάνει το “θαύμα” και να περάσει το όριο των 15 πόντων.

Κάτι που συνέβη αφού 5.5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη κατάφερε να πετύχει εμπρόθεσμο χρονικά καλάθι και να διαμορφώσει το 87-71 που θα την έχριζε πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΚΕΜ και θα την οδηγούσε στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Προς γενική έκπληξη όμως και παρόλο που φίλαθλοι και παίχτες του Άθλου πανηγύριζαν την μεγάλη αυτή επιτυχία, οι δύο διαιτητές του αγώνα ακυρώνουν το καλάθι και ουσιαστικά στερούν από τα παιδιά μας τον τίτλο και την συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα την οποία και φυσικά δικαιούνται απόλυτα.

Από την πλευρά της ομάδας μας συγχαίρουμε τους αθλητές μας και δηλώνουμε ότι μόνο περήφανοι είμαστε για την τιτάνια προσπάθεια τους.

Επίσης δηλώνουμε ότι επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην στηρίξουμε τον αγώνα και τα όνειρα τους ήδη καταθέσαμε και υποστηρίξαμε την ένσταση για την συγκεκριμένη απόφαση που έκρινε τον τίτλο των Εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ και παραδώσαμε το ακλόνητο και αδιάψευστο στοιχείο του βίντεο του συγκεκριμένου αγώνα στις αρμόδιες αρχές!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet