Επιλογή Σελίδας

Στο γεγονός ότι η Εθνική Beach Soccer ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη Euro Beach Soccer League, παρά το άγχος που είχαν οι παίκτες, στάθηκε μετά τη νίκη επί της Σουηδίας με 4-1 ο προπονητής της Στέφανος Σοϊλεμές, ενώ ο αρχηγός Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε στο πετυχημένο ντεμπούτο των νεαρών διεθνών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.

“Κάναμε μια καλή αρχή. Υπήρχε άγχος κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως είχαμε ένα παραγωγικό παιχνίδι. Το σκορ θα μπορούσε να είναι πιο μεγάλο, ωστόσο είναι σημαντικό ότι δώσαμε ελάχιστες ευκαιρίες στον αντίπαλο. Είμαστε χαρούμενοι και συγχρόνως έχουμε ήδη το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με τη Λιθουανία”, δήλωσε μετά τον αγώνα με τους Σουηδούς ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο αρχηγός της Εθνικής Άμμου Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης που ήταν εκείνος ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ εναντίον της Σουηδίας, τόνισε για το ματς: “Μετά από μεγάλη αποχή, ήταν σημαντικό να πάρουμε απλά τη νίκη. Τα καταφέραμε και κοιτάμε να είμαστε προσγειωμένοι ώστε να νικήσουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Προχωρούμε βήμα βήμα. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε αρκετούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι σήμερα πραγματοποίησαν πετυχημένο ντεμπούτο με την Εθνική”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This