Επιλογή Σελίδας


Του Δημήτρη Μπίζα

Το ζήτημα του ατυχήματος Hamilton – Verstappen προ δύο εβδομάδων στη Μεγάλη Βρετανία, συνεχίζεται μετά το επίσημο αίτημα της Red Bull για επανεξέταση του συμβάντος από τους αγωνοδίκες.

Μιλώντας πριν το προσεχές Ουγγρικό GP, ο Ολλανδός, που είδε τον αγώνα του να ολοκληρώνεται πρόωρα, τόνισε πως θέλει να απέχει από όλα αυτά, και να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις:

«Δεν έχω να πω πολλά για αυτό το hype που έχουν δημιουργήσει τα μέσα, και για να είμαι ειλικρινής, δεν ενδιαφέρομαι να εμπλακώ σε όλα αυτά. Ξέρω τι έγινε στο Silverstone, και προφανώς έχω συγκεκριμένες απόψεις για το πώς τελείωσε ο αγώνας μου, αλλά τώρα εστιάζω στο να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου στην πίστα, για να μείνουμε μπροστά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μπορεί να αναλάβει τα διαδικαστικά, αλλά η δουλειά μου είναι η ίδια: να είμαι όσο καλύτερος μπορώ και να προσπαθήσω να κερδίσω την Κυριακή».

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος της Honda Racing F1 ενημέρωσε τον Τύπο για την κινητήρια μονάδα που υπέστη ζημιές κατά τη σύγκρουση του Verstappen με τις μπαριέρες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μονάδα ισχύος ελέγχθηκε από τους ανθρώπους της εταιρείας στη Sakura, στην Ιαπωνία, και έχει επιδιορθωθεί χωρίς να πρέπει να πάρει ποινή για αλλαγή μερών ο Ολλανδός.

Ο κινητήρας, πάντως, θα δοκιμαστεί πρώτα στις δοκιμές της Παρασκευής στο Hungaroring, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι κατάλληλος για να χρησιμοποιηθεί στο υπόλοιπο του τριημέρου.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This