Επιλογή Σελίδας

Ο κ. Στέφανος Σοϊλεμές τονίζει αναφορικά με τη συμμετοχή της Εθνικής Άμμου των Ανδρών στους αγώνες της Β΄ κατηγορίας της Euro Beach Soccer League, ότι στόχος είναι η πρόκριση στην τελική φάση. “Δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν υποτιμούμε κανέναν, όμως στόχος είναι πάντα η διάκριση”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

“Διεκδικούμε πρόκριση στην τελική φάση της EBSL. Το πρώτο βήμα θα γίνει εδώ στη Μολδαβία, σε ένα εντυπωσιακό σύγχρονο γήπεδο. Στον όμιλο μας έχουμε Σουηδία, Λιθουανία και Καζακστάν. Στην προηγούμενη θητεία μου η Εθνική  συγκαταλεγόταν στην κορυφαία 12άδα της Ευρώπης και σίγουρα ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να ξαναγυρίσει εκεί. Δημιουργήσαμε σε ελάχιστο χρόνο ένα σύνολο που απαρτίζεται από έμπειρους και νεότερους παίκτες, με στόχο να φτιαχτεί μια νέα ομάδα με φιλοδοξίες.

Μετά από μια μεγάλη περίοδο απραξίας για μας είναι μια σπουδαία ευκαιρία να αξιολογήσουμε στην πράξη την αγωνιστική μας ετοιμότητα. Έχουμε 5 αγώνες σε 5 μέρες, η πρόκριση δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, όμως πάντα θα έχουμε ως στόχο τη διάκριση. Αυτό που έχει ίσως μεγαλύτερη σημασία για το μέλλον είναι ότι το άθλημα ταιριάζει απόλυτα σε μια χώρα όπως η δική μας. Η Ε.Π.Ο. στηρίζει απόλυτα το Ποδόσφαιρο Άμμου και με προγραμματισμό μπορούν να δημιουργηθούν οι υποδομές για να αναπτυχθεί το άθλημα”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This