Επιλογή Σελίδας

Στην Επισκοπή και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα αγωνίζεται ο Βλάσης Ανδρικόπουλος. Ο Κατερινιώτης μπακ τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Ρεθύμνου και θα παραμείνει στην Κρήτη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βλάση Ανδρικόπουλο.
Πρόκειται για τον βασικό δεξιό οπισθοφύλακα της Επισκοπής τα τελευταία  δύο χρόνια ο οποίος θα συνεχίσει για τη τρίτη συναπτή σεζόν να φέρει στο στήθος τον “γυπαετό”.

Ο Βλάσης είναι γεννημένος στις 26 Απριλίου του 1999 και έχει ύψος 1.83μ.. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε στην ΠΑΕ Ποντίων. Από το 2016 και εντεύθεν αγωνίστηκε κατά σειρά στους Πόντιους Κατερίνης, στην Πύδνα Κίτρου, στον Αιγινιακό και στον Βόλο ως το 2019. Έκτοτε αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας όπου και πρωταγωνίστησε.
Ο Ανδρικόπουλος έχει πάρει ένα πρωτάθλημα με την ομάδα μας (Γ’ Εθνική 2019-20) και έχει κερδίσει δύο ανόδους (2019-20 από τη Γ’ Εθνική στη FL και φέτος 2020-21 από την FL στη SL2).

Ο σύλλογός μας, του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

Βλ. Ανδρικόπουλος: “Να ξανακάνουμε το μπαμ!”
Ο 22χρονος μπακ, ήταν λογικό να νιώθει χαρούμενος για την εξέλιξη που είχε η υπόθεσή του. Μένει σε μια ομάδα που τον υπολογίζει, που τον αξιώνει και που εκείνος βλέπει με τη σειρά του ότι κάθε χρόνο ανεβάζει επίπεδο ποδοσφαιρικά: “Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω για 3η χρονιά στην ομάδα. Μακάρι να ξανακάνουμε το “μπαμ”(!) και να πρωταγωνιστήσουμε!
Τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν απόλυτα επιτυχημένα. Και ‘γω φυσικά αλλά και κάθε παιδί, νιώθουμε ότι ανεβάζουμε τον πήχη κάθε φορά και περισσότερο.
Έχω εμπιστοσύνη τόσο στη διοίκηση και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη όσο και στην προπονητικό τιμ και τον κ. Βέλιτς για τη δουλειά που θα γίνει μαζί με τους συμπαίκτες μου.
Φτάνει να είμαστε όλοι υγιείς. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This