Επιλογή Σελίδας

Παρελθόν από τον πάγκο της Αναγέννησης Κολινδρού αποτελεί ο Σάκης Παγγούρας. Ο Ημαθιώτης προπονητής που συμφώνησε να επιστρέψει στα “τσακάλια”, μετά την περυσινή του παρουσία στην ομάδα έως και το lock down, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Αναγέννησης, Γιώργο Γλυκό πως μερίδα ποδοσφαιριστών δεν επιθυμούσαν να συνεχίσουν υπό τις οδηγίες του, κι έτσι η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σάκης Παγγούρας σχετικά με το “διαζύγιο”:

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αναγέννησης Κολινδρού κ. Γλυκό μου έκανε γνωστό πως ποδοσφαιριστές δυσαρεστημένοι δεν θα ήθελαν να συνεχίσουν την συνεργασία μαζί μου. Για την ομαλή λειτουργία της ομάδος λύσαμε την συνεργασία από κοινού που είχαν αναρτήσει οι άνθρωποι της ομάδος. Σαν προπονητής ποδοσφαίρου και σαν άνθρωπος δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες λειτουργίας ή συνεργασίας απλά θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Γλυκό που μου έκανε την τιμή να εργαστώ σε αυτό το ιστορικό σωματείο της Πιερίας και να φύγω με ψηλά το κεφάλι χωρίς την λέξη “ήττα” σε κύπελλο και όσα ματς πρωταθλήματος είχαν γίνει.

Εύχομαι και δεν το λέω ειρωνικά οι δυσαρεστημένοι να βρουν την Ιθάκη τους και να δικαιώσουν την απόφαση του προέδρου, τα θέλω και τους στόχους που έχουν θέσει σαν ομάδα. Εύχομαι κάποια στιγμή να ξανασμίξουν οι δρόμοι μας γιατί μόνο φίλους έχω κάνει στο Κολινδρό. Κάποιοι παίκτες θα χαρούν κάποιοι όχι. Εύχομαι σε όλους το μονοπάτι της ποδοσφαιρικής τους συνέχειας να έχει μόνο υγεία, πολλές επιτυχίες και χαμόγελα. Κλείνοντας να ευχαριστήσω και τους ποδοσφαιριστές για εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με ακολούθησαν από την Ημαθία.

Με εκτίμηση
Σάκης Παγγούρας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This