Επιλογή Σελίδας


Το καλύτερο ποδαρικό για τα ελληνικά χρώματα έκαναν ο Στέφανος Ντούσκος και η Αννέτα Κυρίδου στην πρεμιέρα των 32ων Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο λίγες ώρες πριν την τελετή έναρξης που για πρώτη φορά θα γίνει χωρίς θεατές.

Οι δυο Έλληνες Κωπηλάτες στην πρεμιέρα της ρεγκάτας στο Sea Forest Waterway έδειξαν δείγματα της ποιότητάς τους και σφράγισαν εισιτήρια για τα προημιτελικά αποφεύγοντας την πρόσθετη κούρσα των επαναληπτικών και κερδίζοντας μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω.

Με χρόνο 6.59.49 ο Στέφανος Ντούσκος προκρίθηκε ως πρώτος από την 2η προκριματική σειρά στα προημιτελικά (Δευτέρα) στο μονό σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο 24χρονος κωπηλάτης ήταν ο 1ος Έλληνας που αγωνίστηκε στο Τόκιο και με άνεση εξασφάλισε μια θέση στα προημιτελικά μαζί με τον Νεοζηλανδό Τζόρνταν Πάρι με 7.04.45.

Μετά από τον Στέφανο Ντούσκο και η Αννέτα Κυρίδου προκρίθηκε στα προημιτελικά στο μονό σκιφ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η νεαρή πρωταθλήτρια κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης προκρίθηκε από την προκριματική σειρά της ως 3η με 7.54.28.

Ως πρώτη πέρασε η Ιρλανδή Πουσπούρ με 7.46.08 και ως δεύτερη η Μεξικανή Λετσούγκα με 7.54.21.

Ο προημιτελικός θα διεξαχθεί την Δευτέρα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This