Επιλογή Σελίδας

Με την ευκαιρία της ανάληψης καθηκόντων προπονητή της Εθνικής Ομάδας Παίδων, ο κ. Αλέξανδρος Αλεξιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Εκτιμώντας και σεβόμενος τους συλλόγους στους οποίους εργάστηκα και με βοήθησαν να εξελιχθώ ως προπονητής, ιδιαίτερα την τελευταία τριετία, νιώθω μεγάλη τιμή και χαρά για το προνόμιο που μου δόθηκε να γίνω μέλος των προπονητών των Εθνικών Ομάδων. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και του τεχνικού διευθυντή Κ. Κωνσταντινίδη, της Εκτελεστικής Επιτροπής και φυσικά του προέδρου της ΕΠΟ Θεόδωρου Ζαγοράκη. Μέσα από σκληρή δουλειά και συνεργασία θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της Εθνικής Ομάδας».

Ο Τεχνικός Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης δήλωσε σχετικά με την έναρξη συνεργασίας με τον Α. Αλεξιάδη: «Καλωσορίζω τον Αλέξανδρο στην οικογένεια των Εθνικών Ομάδων και του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, στα οποία εκτιμώ βάσιμα ότι θα ανταποκριθεί ως άριστος γνώστης των τελευταίων γενιών Ελλήνων ποδοσφαιριστών».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This