Επιλογή Σελίδας


Σε μία ιδιαίτερα καυστική δημοσίευση, σε προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο, προέβη ο προπονητής του στίβου, Χάρης Βαρυτιμίδης, με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς.

Αναλυτικά:

“Τέλος της αγωνιστικής χρονιάς αφού δεν έγινε εφικτή η συμμετοχή σε κάποιο μίτινγκ στο εξωτερικό.

Όπως είχα προαναγγείλει σε προηγούμενη ανάρτηση θα πω τώρα κάποια πράγματα.

Δυστυχώς η κοινωνία της Κατερίνης δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τους πρωταθλητές των ατομικών αθλημάτων.

Καμία στήριξη, καμία βοήθεια, κανένας χορηγός.

Ο μόνος που ενδιαφέρθηκε και ήθελε να βοηθήσει ήταν ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Οι τοπικοί αθλητικοί παράγοντες όμως απέτρεψαν με διάφορα προσχήματα την επιθυμία του Δημάρχου.

Είναι οι ίδιοι που μαζί με τον “εγώ δεν ξέρω τίποτα, μην με ανακατεύετε” απαγόρεψαν στον Θοδωρή την χρήση της αίθουσας βαρών στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, οι ίδιοι που του έκαναν μπούλινγκ σε αγώνες και προπονητικά καμπ, οι ίδιοι που δεν τον συνεχάρησαν ποτέ, αντίθετα του γυρνούσαν την πλάτη (κυριολεκτικά) για να τον αποφύγουν, οι ίδιοι που “κέρδισαν” από τον κόπο και τον ιδρώτα του χωρίς ποτέ να του προσφέρουν κάτι, ούτε έναν χυμό…, οι ίδιοι που τώρα στέλνουν απειλητικά μηνύματα περί νομιμότητας, κτλ, κτλ.

Ως εδώ. Το ποτήρι ξεχείλισε. Ανωτερότητα και ανοχή, τέλος.

Θα παίξω τώρα στο δικό τους γήπεδο. Αυτό της κουτοπονηριάς, της ψευτομαγκιάς και της αλητείας. Και όπως είπε και μια ψυχή “όλοι σας και μόνος μου, σας έχω….”

Πάμε λοιπόν.

ΥΓ1: Ξέρω και εγώ από νόμους. Παράδειγμα πρώτο: τα σωματεία πρέπει να απασχολούν ως προπονητές Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής (1 το κρατούμενο), με άδεια άσκησης επαγγέλματος (2-3 κρατούμενα) και χωρίς ασυμβίβαστα πχ, εν ενεργεία κριτές (άλλο 1 κρατούμενο). Παράδειγμα δεύτερο: τα σωματεία πρέπει να αποδίδουν τον νόμιμο φόρο από τα ποσά μεταγραφών αθλητών (και αθλητριών βεβαίως, βεβαίως…?).

ΥΓ 2: Ξέρω και παροιμίες όπως, “η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της”, “όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες”, “όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε” και άλλες…

ΥΓ 3: Προς το παρόν αυτά. Προσεχώς, έρχεται παλιρροϊκό κύμα (βαρβαριστί, τσουνάμι…) ?. Έκανε καλή δουλειά ο ντετέκτιβ”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This