Επιλογή Σελίδας


Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατέκτησαν το πρωτάθλημα του NBA επικρατώντας των Φοίνιξ Σανς με 105-98, στο 6ο ματς της σειράς των τελικών, που μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά από την Cosmote TV.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν, για μια ακόμη φορά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναδείχθηκε MVP των τελικών, γράφοντας ιστορία με 50 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 κοψίματα.

Λίγο μετά την ιστορική νίκη των «ελαφιών», ο Greek Freak μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της Cosmote TV και τον Άρη Μπάρκα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αγάπη του για την Ελλάδα, στην επιθυμία του να κερδίσει με την Εθνική Ελλάδας, ενώ για την κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος στο NBA δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να σταματήσω να δουλεύω, αυτός είμαι κι αυτή η νοοτροπία με έχει φέρει εδώ και με έχει κάνει πρωταθλητή».

Όλες οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα προβληθούν αποκλειστικά στην εκπομπή Pick ‘N’ Roll NBA Finals 2021, που θα μεταδοθεί, εκτάκτως, απόψε στις 21:30 στο Cosmote Sport 4HD.

Στο πλαίσιο της εκπομπής, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του κορυφαίου Έλληνα πρωταθλητή στην Cosmote TV τον Ιανουάριο του 2013, τη διαδρομή του στο ΝΒΑ από το 2013 έως σήμερα, αλλά και το γλέντι που στήθηκε στη γειτονιά του στα Σεπόλια, μετά τη μεγαλειώδη νίκη των Μπακς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This