Επιλογή Σελίδας

Του Νίκου Μαρκάτου

Και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Η πλειοψηφία των ομάδων της Super League 2 της νέας σεζόν δεν πήρε αδειοδότηση. Μοιραία περιορισμός στις μεταγραφές.

Δικαίωμα για απεριόριστες ανανεώσεις μέχρι τις 30 Ιουνίου, όμως. Οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι δύο ομάδες που δεν εξασφάλισαν άδεια, ανανέωσαν ποδοσφαιριστές, στα… λόγια. Δεν κατέθεσαν εγκαίρως τα συμβόλαια μέχρι την καταλυτική ημερομηνία που ορίζει ο κανονισμός και τώρα ψάχνουν «παράθυρα» για να σώσουν την κατάσταση.

Δύο οι ΠΑΕ που έχουν σοβαρό «θέμα». Η μια από Football League που μάλιστα κάνει και «τρελές» προτάσεις σε ποδοσφαιριστές και η άλλη ομάδα που ήταν και την περσινή σεζόν στη Super League 2, ανακοίνωσε επίσημα αρκετές ανανεώσεις, αλλά δεν έχει υπογράψει κανείς, με συνέπεια να μην μπορεί πλέον να τους κρατήσει!

Η διοργανώτρια όρισε έκτακτο Δ.Σ. για την Τετάρτη (21/07, 12.00) για να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα.

Είναι δεδομένο οτι επί του θέματος, θα υπάρξει ανακοίνωση – παρέμβαση από πλευράς ΑΕΛ που απαιτεί να ισχύσουν μέχρι και την τελευταία… τελεία οι κανονισμοί για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες. Οι Θεσσαλοί, μαζί με τη Νίκη Βόλου, τον Λεβαδειακό, τη Βέροια και την Ξάνθη, είναι οι μόνες ΠΑΕ που πέρασαν με επιτυχία τη δοκιμασία της αδειοδότησης.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 21.7.2021 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2 – Football League, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα ημερησίας διάταξης:

Aδειοδότηση των ΠΑΕ».

Πηγή: sportime

Pin It on Pinterest

Shares
Share This