Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ο Αιγινιακός και ο προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος θα πορευτούν από κοινού και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο πλευρές εδώ και αρκετό καιρό έχουν συμφωνήσει (ακόμα και στις λεπτομέρειες), απλά οι διοικούντες του σωματείου της βόρειας Πιερίας ήθελαν πρώτα να ολοκληρωθούν τα Διοικητικά του συλλόγου (εκλογές) και μετά να γίνει η επίσημη ανακοίνωση της παραμονής του 39χρόνου Ημαθιώτη πετυχημένου τεχνικού στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των Αιγινιωτών.

Αναμφισβήτητα, τόσο ο Αιγινιακός όσο και ο κύριος Ντάμτσιος, είναι εκατέρωθεν ικανοποιούμενοι, καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων και πλάνων, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τους Μπλε, με συνέπεια η ανανέωση της συνεργασίας να είναι θέμα λίγων λεπτών.

Ήδη έχουν προχωρήσει ο σχεδιασμός και η οργάνωση για την καινούργια σεζόν με κύριο μέλημα να παραμείνει ο βασικός κορμός παικτών της περυσινής χρονιάς και να γίνουν μικρές προσθήκες με στόχους που έχουν εντοπισθεί.

Σύντομα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο κ. Ντάμτσιος δήλωσε επιγραμματικά: “Έμεινα στον Αιγινιακό για δύο λόγους. Γιατί έχει τεράστια ιστορία και βαριά φανέλα και φυσικά για να ολοκληρώσουμε αυτό που δε μας άφησε ο κωρονοϊός πέρυσι, δηλαδή να πάρουμε τον τίτλο και να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, αξιοποιώντας παράλληλα και τα νεαρά παιδιά της Ακαδημίας, στην οποία γίνεται εξαιρετική δουλειά”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This