Επιλογή Σελίδας


Οι Ρωσίδες Νταμπίζα/Ρούντιχ επικράτησαν με 2-0 (21-15, 21-15) των Μαρία Κλέπκου, Έλενα Μπάκα στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς του Continental Cup.

Το ελληνικό δίδυμο κόντρα στο Νο34 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε πολύ καλή εμφάνιση, αλλή διαφορά εμπειρίας ήταν φανερή και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση Αρβανίτη,Καραγκούνη – Μποτσάροβα/Βορόνινα όπου πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο golden match.

Στο πρώτο σετ Έλενα και Μαρία ξεκίνησαν πολύ καλά και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μέχρι το 12-10, ωστόσο εκεί «κόλλησαν» επιθετικά και μ’ ένα σερί 0-5 οι Ρωσίδες ξέφυγαν με 10-17 για να κλείσει το πρώτο σετ στο 15-21.

Στο δεύτερο σετ τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν ακόμη καλύτερα φτάνοντας μάλιστα να προηγηθούν με δύο πόντους (7-5, επίθεση Μπάκα), αλλά στο 8-6 ήρθε το πρώτο σερί των Ρωσίδων που προσπέρασαν με 8-9 για να φτάσουν το σερί τους στο 1-7 και να προηγηθούν με 9-13. Με επίθεση της Κλέπκου μειώσαμε σε 11-13, όμως στο 12-14 επίθεση και άσος της Ντάμπιζα με τη βοήθεια του φιλέ έφεραν τη διαφορά στο +4 και ουσιαστικά τελειώσαν το ματς με το δεύτερο σετ να τελειώνει κι αυτό με 15-21.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet