Επιλογή Σελίδας


Με το δεξί μπήκαν στο Continental Cup Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη που επικράτησαν με 2-0 (21-19, 21-16) των Ούρτε Αντριουκάιτιτε, Μόνικα Παουλικιένε (Λιθουανία).

Έτσι η Ελλάδα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη και χρειάζεται άλλη μία για να περάσει στο 2ο γύρο τουρνουά της Χάγης με την πρώτη ευκαιρία να δίνεται στον αγώνα που ακολουθεί (πρώτο σερβίς μετά τις 12:00) και θα βρει αντιπάλους τις Μπάκα/Κλέπκου με τις Ντουμπαουσκάιτε, Γκρουντζινσκάιτε.

Στο πρώτο σετ τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ πιο εύκολα για την εθνική εάν είχαμε τελειώσει κάποιες από τις πολλές κόντρα μπάλες που είχαμε. Βίκυ και Πένυ είχαν σταθερά το προβάδισμα φτάνοντας δύο φορές στο +2 (7-5 μπλοκ Καραγκούνη, 15-13 κόντρα Αρβανίτη μετά από ράλι), για να δεχθούμε σε εκείνο το σημείο ένα σερί 0-3 και να βρεθούμε για πρώτη (και μοναδική φορά) πίσω στο σκορ (15-16).

Η αντίδραση των κοριτσιών ήταν άμεση και με το πρώτο καλό σερί στο σερβίς προηγηθήκανε με 18-16 για να τελειώσει το σετ 21-19 με επίθεση της Βίκυς.

Στο δεύτερο σετ τα καλά σερβίς της Καραγκούνη και οι τελειωμένες κόντρες της Βίκυς έφεραν την Ελλάδα σ’ ένα γρήγορο 5-2, όμως κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση έφεραν και πάλι το ματς στην ισορροπία (5-5) η οποία διατηρήθηκε έως το 8-8. Εκεί καταφέραμε να ξεφύγουμε 10-8 (κακή υποδοχή) και το 10-9 έγινε 13-9 με λάθη των αντιπάλων. Κι αυτή τη φορά η διαφορά διατηρήθηκε με άνεση για να φτάσουμε στο τελικό 21-16.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet