Επιλογή Σελίδας

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Γιώργος Κυριαζής για το γεγονός ότι η ομάδα συγκεντρώνεται μετά από αρκετό καιρό αποχής από τις προπονήσεις. “Έχει μεγάλη σημασία να είμαστε μαζί όσο περισσότερο γίνεται, γιατί αυτό βοηθάει στη συνοχή και στην απόκτηση ομαδικού πνεύματος”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Πιο αναλυτικά ο κ. Κυριαζής δήλωσε για τη συγκέντρωση της Εθνικής Γυναικών για προπονήσεις το διάστημα 17 έως 20 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε ξανά όλοι μαζί και μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη χαρά το γεγονός ότι και τα κορίτσια ήθελαν πολύ να έρθουν στην Εθνική Ομάδα. Αυτό αποκτά μάλιστα ιδιαίτερη σημασία, αν λάβει κανείς υπόψιν ότι προέρχονται από ένα πρωτάθλημα που διεξήχθη μέσα από αντιξοότητες λόγω της πανδημίας και ολοκληρώθηκε σε πολύ σύντομο διάστημα, πράγμα που συνεπάγεται μεγάλη καταπόνηση για τις αθλήτριες. Ωστόσο ήρθαν όλες με πολύ καλή διάθεση.

Θα ήταν λανθασμένη η σκέψη ότι αύτές οι προπονήσεις αποτελούν το κλείσμο της σεζόν, την αποτίμησή της ή κάτι τέτοιο. Η ποδοσφαιρική περίοδος 2020-21 ανήκει στο παρελθόν και τώρα, με αυτή τη συγκέντρωση, ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τα επίσημα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο, με πρώτο αντίπαλο την πανίσχυρη Γαλλία εντός έδρας. Οπωσδήποτε οι παίκτριες θα πρέπει να ξεκουραστούν, όμως από σήμερα αρχίζει ο σχεδιασμός και η δουλειά για τα προκριματικά”.

Η Ντίνα Στράντζαλη που τραυματίστηκε στον αγώνα της ομάδας της, του ΠΑΟΚ, με τους Άβαντες Χαλκίδας την Κυριακή 13/06 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας, απέφυγε τα χειρότερα, καθώς οι εξετάσεις απέκλεισαν τη ρήξη χιαστού. Υπάρχει ένας αρκετά σοβαρός τραυματισμός, που θα την κρατήσει εκτός ένα με ενάμισι μήνα, όμως θα είναι στη διάθεση του κ. Κυριαζή για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This