Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Αυλαία της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τον 6ο όμιλο να βρίσκεται στο προσκήνιο, Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία υποδέχεται τη Γερμανία. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

France – Allemagne     @ Allianz Arena, Munchen

Σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους – αν όχι τον πιο δύσκολο – οι εθνικές ομάδες της Γαλλίας και της Γερμανίας μπαίνουν στο χορό αυτής της διοργάνωσης με μοναδικό σκοπό τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα αποτελέσει το μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

To 2021 εξελίσσεται αρκετά καλά για τους Tricolores του Didier Deschamps, αφού πρώτα συνήλθαν από την εντός έδρας ισοπαλία-σοκ με την Ουκρανία (1-1) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δύο σχετικά άνετες νίκες με Καζακστάν (0-2) και Βοσνία (0-1) χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της καθώς και δύο νίκες στα φιλικά (με Ουαλία, Βουλγαρία) με το ίδιο σκορ (3-0) επί γαλλικού εδάφους ήρθαν να ολοκληρώσουν το επιτυχημένο παζλ.

Από την άλλη η Γερμανία έχει προβληματίσει το πρόσφατο τρίμηνο αφού δέχτηκε εντός έδρας ήττα (1-2) από το εθνικό συγκρότημα της Βόρειας Μακεδονίας που την έριξε στην 3η θέση της βαθμολογίας και εκτός δυάδας πρόκρισης, ενώ η ισοπαλία (1-1) με τη Δανία στο πρώτο εκ των δύο φιλικών, φανέρωσε αρκετά από τα προβλήματα. Μετρά τρία διαδοχικά παιχνίδια που δέχεται γκολ ενώ επιθετικά δεν μοιάζει η υπερδύναμη των προηγούμενων ετών. Η νίκη (7-1) επί της Λετονίας δεν μπορεί να θεωρηθεί ως σοβαρό τεστ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Από τη μία η έδρα, αν και με έως τώρα δεν έχει παίξει καθοριστικό ρόλο, και από την άλλη η ποιότητα της Γαλλίας δίνουν την εικόνα μιας ισορροπημένης αναμέτρησης έστω και αν οι τυπικά γηπεδούχοι δίνονται ως φαβορί στο σετ αποδόσεων. Η πρεμιέρα κρύβει πάντα παγίδες και αναμένεται ένα ματς κλειστό με τα λίγα γκολ στο προσκήνιο.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά
UEFA – Euro Championship (Group F)
22:00 France – Allemagne Under 2.5 Goals (1.72) 0-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This