Επιλογή Σελίδας


Στις 27 Μαΐου ξεκίνησε το πρώτο ChooseLifeVirtualRun.

 Σε αυτό το virtual run μπορείτε να συμμετέχετε από οπουδήποτε στον κόσμο. Δηλώστε συμμετοχή εδώ κατεβάζοντας το SporthiveLiveapplication, διαλέξτε την απόσταση που θέλετε να τρέξετε, βάλτε τα αθλητικά σας και είστε έτοιμοι. Οι αποστάσεις που μπορείτε να τρέξετε ή να περπατήσετε είναι: 2χλμ, 5χλμ, 10χλμ, καθώς και ημιμαραθώνιο. Μπορείτε να διαλέξετε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα από την 27η Μαΐου μέχρι και την 14η Ιουνίου.

Το ChooseLife διάλεξε δύο ημερομηνίες ορόσημο για την αρχή και το τέλος του πρώτου virtualrun:για αρχή, την ημερομηνία των 60ων γενεθλίων του εμπνευστή του, Δημήτρη Λόη, και για τέλος την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Το Choose Life ιδρύθηκε από την οικογένεια του Δημήτρη Λόη για την καταπολέμηση ασθενειών που σχετίζονται με το αίμα, με τρεις βασικούς πυλώνες δράσης. Αρχικά,τη στήριξη και παροχή βοήθειας για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους. Ταυτόχρονα, τη διεύρυνση της βάσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών, αυξάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τις πιθανότητες εύρεσης συμβατού δότη για ασθενείς που πρέπει να υποβληθούν σε μεταμόσχευση. Τέλος, την υποστήριξη της έρευνας νέων θεραπειών για την καταπολέμηση αιματολογικών νοσημάτων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This