Επιλογή Σελίδας


Με νέο πανελλήνιο ρεκόρ ξεκίνησαν οι εμφανίσεις για την Ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκοποβολής. Η Χριστίνα Μόσχη, με επίδοση 573/600 στο αεροβόλο πιστόλι, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων – για μια ακόμη φορά. Το προηγούμενο ρεκόρ 570/600, κατείχε η ίδια από τους Πανελλήνιους 2020.

Άννα Κορακάκη και Χριστίνα Μόσχη αγωνίστηκαν στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών. Παρότι η Μόσχη θα μπορούσε να διακριθεί, ενδεχομένως και να κατακτήσει μετάλλιο στην κατηγορία νεανίδων, αγωνίσθηκε στην κατηγορία των γυναικών διεκδικώντας μια κάρτα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στον προκριματικό του αγωνίσματος οι Ελληνίδες αθλήτριες τερμάτισαν ισόπαλες στο σκορ, 573/600. Έναν βαθμό πίσω από το σκορ που σήμαινε είσοδο στον τελικό. Έναν τελικό αφετηρία για την προσπάθεια που οδηγεί στη διάκριση, στα μετάλλια και ίσως στο Τόκιο για τη Χριστίνα Μόσχη, αφού η Άννα Κορακάκη έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της!

Το ξεκίνημα της Χριστίνας Μόσχη δεν ήταν το καλύτερο (92/100) για πρώτη σειρά. Αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει την αθλήτρια από την Κατερίνη, που ανέβασε τις επιδόσεις της στη συνέχεια, πετυχαίνοντας 97, 98, 95, 95, 96, στις προσπάθειές της. Με επίδοση 573/600 και 14 κεντρικά δεκάρια, κατέλαβε τη 12η θέση στην κατάταξη και η δις Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη τη 13η. Το σκορ της τελευταίας σειράς, Χ. Μόσχη 96 – Α. Κορακάκη 95 καθόρισε την κατάταξη.

Πηγή: Sport 3

Pin It on Pinterest

Shares
Share This