Επιλογή Σελίδας


Έκαναν την προσπάθειά τους ο Θεόφιλος Αυθίνος και ο Θάνος Τσιρίκος στον προκριματικό του ατομικού αγωνίσματος των καταδύσεων από 3 μ. τραμπολίνο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης, την Παρασκευή (14/5) το απόγευμα, αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό (που θα γίνει το βράδυ), όπου περνούσαν οι 12 πρώτοι). Οι δύο Έλληνες καταδύτες είχαν και καλές βουτιές, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την έκπληξη, με τον Αυθίνο να κατατάσσεται τελικά 23ος και τον Τσιρίκο 24ος.

Ο Θεόφιλος Αυθίνος (δεξιά στη φωτο) έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα μέχρι και την τρίτη βουτιά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και τελικά βαθμολογήθηκε με 331,95 βαθμούς, αρκετά βελτιωμένος πάντως σε σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Τόκιο και με ατομικό ρεκόρ. Ο Θάνος Τσρίκος (αριστερά στη φωτο), με επίσης αξιπρεπή εμφάνιση, βαθμολογήθηκε με 326,05.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος μας δήλωσε σεχτικά με την προσπάθεια των Αυθίνου και Τσιρίκου: «Και οι δύο είναι νεαροί, ταλαντούχοι καταδύτες και το μέλλον είναι μπροστά τους. Και με μία σωστή προετοιμασία, έχοντας αγώνες και σωστές συνθήκες προπόνησης, τα πρώτα καλά δείγματα θα φανούν του χρόνου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών στη Φουκουόκα. Μελλοντικός στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού το 2024».

Τα αποτελέσματα του προκριματικού των 3 μ. τραμπολίνο μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Αύριο Σάββατο (15/5) στις 18:00 γίνεται απευθείας ο Τελικός των συγχρονισμένων καταδύσεων από 10 μ. Σταθερά, με ελληνική εκπρόσώπηση από τους Νίκο Μόλβαλη / Θάνο Τσιρίκο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This