Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 8 σημερινές αναμετρήσεις:

Cagliari – Fiorentina
Sardegna Arena
Τόσο η Cagliari όσο και η Fiorentina είναι από τις ομάδες που έχουν σημειώσει αρκετά τέρματα στις τελευταίες αγωνιστικές και μάλιστα η Cagliari έχει και το κίνητρο της παραμονής στην κατηγορία. Στα 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια και των δύο ομάδων έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 3 τέρματα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,93.

Atalanta – Benevento
Stadio Atleti Azzurri d’ Italia
Η Atalanta υποδέχεται τη Benevento η οποία θέλει πάση θυσία βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία και στα τελευταία ματς σκοράρει με μεγάλη ευκολία αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Atalanta είναι και φέτος η ομάδα που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ μέχρι στιγμής αλλά είναι πάντα επιρρεπής στο να δέχεται γκολ. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,91.

Bologna – Genoa
Stadio Renato Dall’Ara
Αναμένεται ένα ισορροπημένο ματς με τις δύο ομάδες να έχουν παρόμοιες προσδοκίες. Βέβαια η Genoa θέλει τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της μαθηματικά. Και οι δύο ομάδες είναι σταθερές στο να σκοράρουν και αναμένουμε να σημειωθεί τουλάχιστον ένα τέρμα από την κάθε μία. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,67.

Inter – Roma
Stadio Giuseppe Meazza
Η Inter παρόλο που έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα συνεχίζει ακάθεκτη στις νίκες, ενώ επίσης βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με τη Roma. Από την άλλη πλευρά η Roma μπορεί να επικράτησε εύκολα της Crotone αλλά δεν είναι σταθερή στις επιδόσεις της, ειδικά απέναντι σε δύσκολες αντιπάλους. Νίκη της Inter σε απόδοση 1,73.

Lazio – Parma
Stadio Olimpico di Roma
Η Lazio έχει σαφές προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση και θέλει να πετύχει τη νίκη για να διεκδικήσει τη θέση που οδηγεί στο Europa Leaue. Από την άλλη η Parma μη έχοντας κάποιο κίνητρο θα δυσκολευτεί να τα βάλει με τη Lazio. Ακόμη σε 5 από τα 7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς η  Lazio δεν έχει δεχτεί γκολ. Να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,87.

Sampdoria – Spezia
Stadio Luigi Ferraris
Αναμένεται ένα αμφίρροπο ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και τη Spezia να θέλει να απομακρυνθεί από τη ζώνη υποβιβασμού. Και στις 4 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,69.

Sassuolo – Juventus
Mapei Stadium
Αναμένεται ένα δύσκολο ματς για τη Juventus στο οποίο θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Sassuolo, που κάθε άλλο παρά βατή αντίπαλος είναι. Ωστόσο η Juventus μπορεί αν συγκεντρωθεί στο στόχο, να πάρει τη νίκη. Νίκη της Juventus σε απόδοση 1,68.

Torino – Milan
Stadio Olimpico di Torino
Πρόκειται για δύο ομάδες που θέλουν και οι δύο τους τρεις βαθμούς η κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Επίσης είναι δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση αγωνιστικά κι έχουν δείξει αρκετή σταθερότητα στα τελευταία ματς τους. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,70.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (36a giornata)
19:30 Cagliari – Fiorentina Over 2,5 Goals (1,93) 0-0 FT
21:45 Atalanta – Benevento Goal/Goal (1,91) 2-0 FT
21:45 Bologna – Genoa Goal/Goal (1,67) 0-2 FT
21:45 Inter – Roma 1 (1,73) 3-1 FT
21:45 Lazio – Parma No Goal (1,87) 1-0 FT
21:45 Sampdoria – Spezia Goal/Goal (1,69) 2-2 FT
21:45 Sassuolo – Juventus 2 (1,68) 1-3 FT
21:45
Torino – Milan Goal/Goal (1,70) 0-7 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This