Επιλογή Σελίδας

  • «Ίσως σε κάποια άλλη χώρα σπουδές και ποδόσφαιρο, να μπορούν να συνδυαστούν, στην Ελλάδα σίγουρα όχι!»
  • «Δεν είναι ότι δεν αξίζει ν’ ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο και να το κυνηγήσεις, απλώς δεν είναι δίκαιο!»
  • «Από τον Αετό Μακρυχωρίου στον Ολυμπιακό Πειραιά ή στη Λίβερπουλ με τον Κλοπ!»

Αποκλειστική συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Βασίλη Κατσαμάγκα (Αετός Μακρυχωρίου) στο KateriniSport και τον δημοσιογράφο Νίκο Κολίτση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Όταν είσαι ο πρώτος σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας, αγωνιζόμενος σε μία ομάδα που προέρχεται από μία κωμόπολη του νομού Λάρισας, με πληθυσμό λιγότερο από 2000 κατοίκους, δικαιούσαι να… ονειρεύεσαι ότι από τον Αετό Μακρυχωρίου μπορεί να καταλήξεις στον… Ολυμπιακό Πειραιά ή έστω στη… Λίβερπουλ. Τώρα, όταν ο ένας σου αδερφός έχει περάσει από «χίλια κύματα» και αγωνίζεται στην Αγγλία και ο έτερος τρίτος είναι… ενισχυτής, αυξάνεις τις πιθανότητες να το πετύχεις, ακόμα κι αν σπουδάζεις στη Λάρισα. Σας μπερδέψαμε; Υποσχόμαστε ότι αν διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Βασίλη Κατσαμάγκα, απνευστί παρακαλώ, θα ξεμπερδευτείτε… Άλλωστε, συνιστά άλλο ένα top rated επεισόδιο από τη σειρά των football stories, που λατρεύουμε να διηγούμαστε. Μεταξύ μας, μεγαλύτερο και από του… Spartan μικρού αδερφού του στη Μεγάλη Βρετανία (σ.σ. όχι το ξενοδοχείο…). Τελικός κυπέλλου Αγγλίας, Αετός Μακρυχωρίου-Βlyth Spartans είναι αυτός. Toλμάτε να στοιχηματίσετε τον νικητή;

Αετός Μακρυχωρίου

Ο Αετός Μακρυχωρίου είναι μια δυνατή, νεανική και καλοδουλεμένη ομάδα, που μπορεί να κοντράρει και τις δύο θεωρητικά δυνατές ομάδες του 3ου όμιλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας, την Αναγέννηση Καρδίτσας και την ΑΕ Καρίτσας. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Από εκεί και πέρα, αν έρθει η τρίτη θέση, γιατί όχι;

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Ο συμπαίκτης Κυριάκος Ζησούλης… μια δεκαετία πίσω!

Ο συμπαίκτης μου στην επίθεση στον Αετό Μακρυχωρίου, 16χρονος Κυριάκος Ζησούλης, είναι ένα πολύ ταπεινό παιδί, με όρεξη να μάθει και να δουλέψει σκληρά. Μπορεί να μας χωρίζει ηλικιακά σχεδόν μία… δεκαετία, όμως οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές εκτός γηπέδου. Εντός γηπέδου, προσπαθώ πάντα να τον συμβουλεύω, να του μιλάω και γενικά να τον βοηθάω να βελτιωθεί. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που έχουμε τόσο καλή χημεία μέσα στο γήπεδο. Με το χέρι στην καρδιά, εννοείται πως ήμουν καλύτερος σκόρερ, όταν ήμουν στην ηλικία του!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και γρασίδι

Η Αγγλία, ο μεγάλος αδερφός… manager και ο μικρός… Spartan!

Έχω παίξει στην Αγγλία, μετά την Κ-20 του Άρη Θεσσαλονίκης, όμως κάποιες αποφάσεις και καταστάσεις μ’ έκαναν να γυρίσω πίσω. Μεγάλος μου στόχος είναι να τα πάω όσο καλύτερα γίνεται, εγώ και η ομάδα μου και γιατί όχι, αν βρεθεί κάτι καλό στο εξωτερικό, να μπορέσω να κυνηγήσω το όνειρό μου!
Ο αδερφός μου, ο Κώστας Κατσαμάγκας, που έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία, αν και δεν είναι η κύρια δουλειά του το management, ασχολείται πάρα πολύ με τον μικρό μας αδερφό, τον Παναγιώτη Κατσαμάγκα κι όχι μόνο. Γενικά, του αρέσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο.
Αυτό που πέρασε ο Παναγιώτης, μέχρι να φτάσει σήμερα να αγωνίζεται στην 6η κατηγορία της Αγγλίας, στην Blyth Spartans, ήταν μία πολύ άσχημη και σκληρή εμπειρία, ειδικά όταν μιλάμε για ένα παιδί στην ηλικία των 18 ετών τότε.
Η αντίδρασή μου θα ήταν ίδια με του Παναγιώτη. Θα συνέχιζα να κυνηγώ το όνειρό μου. Δυστυχώς η πλειονότητα των ανθρώπων που ασχολούνται, πλέον, με το «ποδόσφαιρο» στην Ελλάδα είναι τέτοιοι άνθρωποι.
Δεν είναι ότι δεν αξίζει ν’ ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο και να το κυνηγήσεις, απλώς δεν είναι δίκαιο!

Ο Ολυμπιακός, η Λίβερπουλ και ο… Κλοπ!

Ιδανικά η ομάδα που θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός και στο εξωτερικό η Λίβερπουλ, φυσικά με προπονητή τον Κλοπ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Νext big thing Ράχης – Λόφου Πιερίας

Δεν μπορώ να ξέρω ποιος θα είναι το next big thing από τη Ράχη (σ.σ. ένα μικρό χωριό του νομού Πιερίας στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε, η ποδοσφαιρική ομάδα του οποίου επανήλθε φέτος κι αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας) και τον Λόφο Πιερίας (σ.σ. ο ιστορικός Γεωργάκης Ολύμπιος, ήταν η πρώτη του ομάδα, με παράδοση ποδοσφαιριστών σε υψηλές κατηγορίες στο παρελθόν και στο παρόν), αλλά σίγουρα ξέρω ότι υπάρχει πολύ ταλέντο και όρεξη για ποδόσφαιρο!

Αετός Μακρυχωρίου Λάρισας against Διγενής Νεοχωρίου Τρικάλων

Υπάρχουν αρκετές ομοιότητες ανάμεσα στον Αετό Μακρυχωρίου Λάρισας και την πρώην ομάδα μου, τον Διγενή Νεοχωρίου Τρικάλων, αλλά η πιο βασική είναι ότι οι άνθρωποι που απαρτίζουν και τις δύο αυτές ομάδες πραγματικά τις αγαπούν και νοιάζονται παρά πολύ, είτε είναι στις πρώτες θέσεις είτε πιο κάτω. Διαφορές, ωστόσο, υπάρχουν στον τρόπο παιχνιδιού και αυτό ίσως οφείλεται στην παρουσία ενός πολύ ικανού προπονητή, που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και μπορεί να παίρνει το 100% από κάθε παίκτη. Επίσης, μια διαφορά ακόμη είναι στην ηλικία. Είμαστε μία νεανική ομάδα με πολλούς παίκτες κάτω των 20 ετών.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Back to the roots (Αιγινιακός, Βατανιακός και Αχιλλέας Νεοκαισάρειας)

Γενικά προσπαθώ να θυμάμαι μόνο τα θετικά πράγματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή μου.
Στον Αιγινιακό ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα, καθώς στα 16 μου χρόνια, έβαλα αρκετά γκολ και με δικό μου γκολ η ομάδα κατέκτησε το πρώτο της κύπελλο.
Στον Βατανιακό ήταν η πρώτη επαγγελματική χρονιά και γνώρισα την απαιτητική πλευρά του ποδοσφαίρου.
Στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ήταν μια πάρα πολύ καλή χρονιά για μένα, ως προς τα γκολ και τις εμφανίσεις μου, οπότε κρατάω
μόνο αυτό!

Ο Γιούχτας, η Κρήτη και οι σπουδές στη Λάρισα

Η απόφασή μου να φύγω από την Κρήτη, παρά το ότι ανακοινώθηκα από τον Γιούχτα Ηρακλείου, στη Γ’ εθνική κατηγορία, θεωρώ, εκ των υστέρων, πως ήταν σωστή και δε θα την άλλαζα, όντας φοιτητής στη Λάρισα. Ίσως σε κάποια άλλη χώρα αυτά τα δύο, σπουδές και ποδόσφαιρο, να μπορούν να συνδυαστούν, στην Ελλάδα σίγουρα όχι!

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, ΑΕ Καρίτσας, Δίας Δίου

Χαίρομαι που επιστρέφω στην Κατερίνη, έστω ως αντίπαλος κι ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Με αρκετούς ποδοσφαιριστές έχω υπάρξει συμπαίκτης και αντίπαλος και από τις τρεις ομάδες της Πιερίας στην ίδια κατηγορία (ΑΕ Καρίτσας, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και Δίας Δίου) και με ελάχιστους διατηρώ πολύ καλή σχέση.

Ο συντοπίτης της… ΑΕ Καρίτσας στην επίθεση!

Ο παίκτης που θα ήθελα να παίξω μαζί είναι ο συντοπίτης μου, Νίκος Κυπαρίσσης, της ΑΕ Καρίτσας, γιατί θα είμαστε σίγουρα ένα καλό δίδυμο στην επίθεση!

«Κλείνω τα μάτια κι όταν τα ανοίγω, βρίσκομαι στην Αγγλία, σε μονό τελικό κυπέλλου, με τον Αετό Μακρυχωρίου και αντίπαλο την Blyth Spartans και τον αδερφό μου! Ποιος είναι ο νικητής;»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Νικητής θα έβγαινε ο αδερφός μου, ο Παναγιώτης. Οι διαφορές είναι τεράστιες. Δεν είναι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά οι περισσότερες βρίσκονται στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται κι αγαπούν το ποδόσφαιρο. Δίνουν μεγάλη σημασία στο ψυχολογικό κομμάτι, στο να είναι καλά ο παίκτης, να απολαμβάνει αυτό που κάνει και φυσικά στο οικονομικό κομμάτι πάντα στην ώρα τους!

Κεφάλαιο Πιερικός

 Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Αετό Μακρυχωρίου, ωστόσο για το μέλλον δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Έχω παρακολουθήσει τον Πιερικό κι έχει μια πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα, με αρκετούς γηγενείς ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι και το πιο ευχάριστο και πιστεύω πως είναι και ο λόγος που έχει κάνει μία πολύ καλή χρονιά μέχρι τώρα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This