Επιλογή Σελίδας

Με πολλά προβλήματα θα ταξιδέψει στην Ελασσόνα ο Δίας Δίου προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος με τον τοπικό ΠΟ Ελασσόνας, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Παρασίδης δε μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή του τιμωρημένου Δημηνά (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), των τραυματιών Παντζιάλα, Γεωργαντά και Παμλίδη, του μακροχρόνια τραυματία Καλουσίδη καθώς και των στρατευμένων Καραθάνου, Παγωνίδη, Τάχου και Παπαθανασίου.

Οι απουσίες δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο το έργο της ομάδας του Δία που καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν συνδιεκδικητή της παραμονής. Συγκεκριμένα, οι Ελασσονίτες έχουν 8 βαθμούς έναντι 6 της ομάδας της Πιερίας, με το όριο της σωτηρίας να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους 9 βαθμούς όσους έχουν ο ΑΟ Σελλάνων (δεν έχει κάνει το ρεπό του) και ο Ερμής Αμυνταίου.

Παρά τα προβλήματα, στο “στρατόπεδο” του Δία επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει “ολοζώντανη” στην “κούρσα” της παραμονής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This