Επιλογή Σελίδας

Να ξεκινήσει με το “δεξί” τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θέλει ο Πιερικός που “δοκιμάζεται” στην Αριδαία κόντρα στον τοπικό Αλμωπό, για τη 10η αγωνιστική του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Football League (Κυριακή 09-05, 17.00, katerinisport LIVE). Η ομάδα της Κατερίνης προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Βέροια και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου και θα ψάξει απέναντι στην ομάδα της Πέλλας την δεύτερη εκτός έδρας φετινή της νίκη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τη σαββατιάτικη πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε η εικοσαμελής αποστολή. Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας επιστρέφει ο Καραγκιολίδης που εξέτισε την ποινή τιμωρίας στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά και ο Κυβελίδης που είχε μείνει εκτός αποστολής κόντρα στους Βολιώτες.

Στην Αριδαία θα ταξιδέψουν οι τερματοφύλακες Καραγκιολίδης και Τζήμας καθώς και οι Αποστολόπουλος, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Τακίδης, Ντόσης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Ιντζόγλου, Κουκοδήμος, Μακρής, Μπουζούκης, Τουλίκας, Ίτσιος, Δεμηρτζόγλου, Κριεμάντι, Μηλιώτης, Παπαδόπουλος και Κυβελίδης.

Εκτός απόστολής έμειναν οι Αλεξιάδης, Ανδρέου, Γαλανόπουλος, Γκατσολάρι, Καρανάτσιος, Κόγιος, Μαυρίδης, Μπαβέλης, Μπενίσκος, Μπουολί, Ροβίνας και Σκαμπαρδώνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This