Επιλογή Σελίδας

Για λόγους υγείας παραιτήθηκε ο Μάκης Θεοχάρης από τη θέση του Γενικού Αρχηγού της ΠΑΕ Πιερικός. Το katerinisport.gr επικοινώνησε με τον ίδιο, με αφορμή την αποχώρησή του από το πόστο στο οποίο βρισκόταν την τελευταία διετία, με τον Θεοχάρη να αναφέρεται στους λόγους της παραίτησής του, ευχαριστώντας παράλληλα τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον Γιάννη Συμεωνίδη για την εμπιστοσύνη αλλά και όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του κατά τη θητεία του, ενώ ευχήθηκε ο Πιερικός να πετύχει την επιστροφή του στα “υψηλά πατώματα” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο katerinisport.gr ο Μάκης Θεοχάρης:

“Λόγοι υγείας με αναγκάζουν να αποχωρήσω από τη θέση του Γενικού Αρχηγού στη μεγαλύτερη ομάδα του Νομού, τον ιστορικό Πιερικό, θέση την οποία μου εμπιστεύτηκαν ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος και ο Γιάννης Συμεωνίδης. Προσπάθησα να ανταποκριθώ όσο καλύτερα μπορούσα. Ελπίζω να μην απογοήτευσα πολλούς αυτά τα δύο χρόνια.

Ήταν τιμή μου η συνεργασία με όλους τους προπονητές, τους τεχνικούς διευθυντές, τα μέλη των τεχνικών επιτελείων, τους γυμναστές, τους φροντιστές, τους υπευθύνους του Γραφείο Τύπου, τα μέλη των διοικήσεων του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ, και ειδικότερα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Τους ευχαριστώ όλους, όπως και τον κόσμο του Πιερικού.

Εύχομαι ολόψυχα το όραμα του Δημάρχου μας και όλων των Κατερινιωτών για άνοδο και εξέλιξη του Πιερικού σε όλα τα επίπεδα να πραγματοποιηθεί”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This