Επιλογή Σελίδας


Του Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου

Ο Franz Tost ήταν ο άνθρωπος που έφερε για πρώτη φορά τον Max Verstappen στη Formula 1 πριν από χρόνια και δεν το μετάνιωσε ούτε στιγμή.

Ο Ολλανδός οδήγησε για την Toro Rosso μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μετά από το οποίο πήγε ξαφνικά στη Red Bull.

Ο Tost έχει δει τον Verstappen να εξελίσσεται με… αστραπιαία ταχύτητα τα τελευταία χρόνια και ως εκ τούτου δεν θεωρεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Ολλανδός έχει πιθανότητες να κερδίσει τον τίτλο τη φετινή σεζόν.

«Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα ότι θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση λίγο νωρίτερα. Ο Max ήταν σίγουρα έτοιμος για μια μάχη για τον τίτλο πέρυσι και ίσως ακόμη και στο τέλος του 2019. Αλλά για προφανείς λόγους δεν ήταν δυνατό τότε», επισημαίνει.

Και προσθέτει: «Αν δεν μπορείς να αγωνιστείς με τον βέλτιστο τρόπο για νίκες, είναι προφανώς δύσκολο να παλέψεις για το πρωτάθλημα. Επομένως, για μένα αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Ήταν επίσης θέμα να έχει τα κατάλληλα όπλα και τα έχει τώρα. Βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, σε ένα εξαιρετικό μονοθέσιο και η Honda δούλεψε εξαιρετικά σκληρά για την ισχύ και την αξιοπιστία, τον περασμένο χειμώνα. Το αποτέλεσμα είναι ότι βρίσκεται πλέον στο ίδιο επίπεδο με τη Mercedes».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This