Επιλογή Σελίδας


Αποκλειστικά στην Cosmote TV έρχεται την Κυριακή του Πάσχα (2/5) το κορυφαίο ντέρμπι της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ (18:30, Cosmote Sport 1HD). Ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης τα κανάλια Cosmote Sport θα βάλουν από νωρίς τους τηλεθεατές στον ρυθμό του ντέρμπι με ειδικές εκπομπές και πλούσιο ρεπορτάζ.

Η δράση της ημέρας θα ξεκινήσει στις 17:30 με την ειδική εκπομπή Ρυθμός των Ντέρμπι. Οι παρουσιαστές Μιχάλης Τσόχος και Βασίλης Σαμπράκος θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές όλο το ρεπορτάζ από την προετοιμασία των δύο ομάδων και τις τελευταίες εξελίξεις πριν την έναρξη του ματς. Στις 18:30 θα δοθεί η σέντρα για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (18:30, Cosmote Sport 1HD) σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Στις 23:15 (Cosmote Sport 1HD) τη σκυτάλη θα πάρει η εκπομπή Sportshow με την ανάλυση του αγώνα και όλες τις εξελίξεις από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενεί στα κανάλια της η Cosmote TV.

Από τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες αναμετρήσεις της Premier League ξεχωρίζουν τα ματς Τότεναμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κυριακή του Πάσχα 2/5, 21:15, Cosmote Sport 1HD), Τσέλσι – Φούλαμ (Μ. Σάββατο 1/5, 19:30, Cosmote Sport 1HD), Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι (Μ. Σάββατο 1/5, 14:30, Cosmote Sport 1HD & Cosmote Sport 4K), Έβερτον – Άστον Βίλα (Μ. Σάββατο 1/5, 22:00, Cosmote Sport 1HD) και Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ (Δευτέρα του Πάσχα 3/5, 22:15, Cosmote Sport 9HD).

Ποδοσφαιρική δράση από LaLiga Santander, Liga NOS & Tinkoff Russian Premier

Στην LaLiga Santander, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα επισκεφθεί την Έλτσε (Μ. Σάββατο 1/5, 17:15, Cosmote Sport 2HD), ενώ την ίδια μέρα μέρα η Ρεάλ Μαδρίτης, που φλερτάρει με την κορυφή της κατάταξης, θα φιλοξενήσει στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο την Οσασούνα (22:00, Cosmote Sport 2HD). Την Κυριακή του Πάσχα (2/5) η Μπαρτσελόνα θα ταξιδέψει στη Βαλένθια (22:00, Cosmote Sport 2HD), ενώ μια μέρα μετά οι Ανδαλουσιάνοι (Σεβίλη) θα φιλοξενήσουν την Μπιλμπάο (Δευτέρα του Πάσχα 3/5, 22:00, Cosmote Sport 2HD), στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της 34ης αγωνιστικής.

Στα πορτογαλικά γήπεδα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέκτησε εκ νέου το προβάδισμα στην κούρσα για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή από την Πόρτο και πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της διαδρομής θα υποδεχθεί τη Νασιονάλ (Μ. Σάββατο 1/5, 22:30, Cosmote Sport 3HD). Η κάτοχος του τίτλου Πόρτο θα φιλοξενήσει τη Φαμαλικάο, (Μ. Παρασκευή 30/4, 23:15, Cosmote Sport 9HD), ενώ την ίδια μέρα η Μπενφίκα θα επισκεφτεί την Τοντέλα (Μ. Παρασκευή 30/4, 21:00, Cosmote Sport 9HD). Την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 20:30 θα δοθεί η σέντρα του ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής που είναι αυτό της Μπενφίκα με την Πόρτο (Cosmote Sport 8HD).

Η 28η αγωνιστική της Tinkoff Russian Premier έχει το απόλυτο ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Λοκομοτίβ Μόσχας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου (19:00, Cosmote Sport 3HD)

Αναμετρήσεις στα παρκέ

Στο ΝΒΑ, ο Greek Freak και οι Μπακς έχουν ραντεβού με τους Νετς δύο φορές μέσα στην εβδομάδα: την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου στις 22:30 και την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 02:30. Και τα δυο παιχνίδια θα μεταδοθούν από το Cosmote Sport 4HD.

Το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου (03:00, Cosmote Sport 4HD) το Mπρούκλιν θα βρεθεί αντιμέτωπο με τους Μπλέιζερς, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου το πρόγραμμα μεταδόσεων περιλαμβάνει το παιχνίδι Σέλτικς – Μπλέιζερς (02:30, Cosmote Sport 4HD). Την Πέμπτη 6 Μαΐου (03:00, Cosmote Sport 4HD) θα δοθεί το τζάμπολ για το ματς Ατλάντα – Φοίνιξ, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου το ενδιαφέρον στρέφεται στο παιχνίδι των Νάγκετς με τους Ράπτορς (04:00, Cosmote Sport 4HD).

Από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ, τα βλέμματα συγκεντρώνει η συνάντηση της Φενέρμπαχτσε με την πρωτοπόρο της τουρκικής λίγκας, Αναντολού Εφές, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής (Κυριακή του Πάσχα 2/5, 15:15, Cosmote Sport 9HD). Την ίδια μέρα ραντεβού έχουν στα παρκέ η Σαραγόσα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 35η αγωνιστική της ACB Liga Endesa (Κυριακή του Πάσχα 2/5, 19:30, Cosmote Sport 7HD).

ATP Masters 1000 Mutua Madrid Open με Στέφανο Τσιτσιπά

Την επιτυχημένη πορεία του στα κορτ της Cosmote TV συνεχίζει την εβδομάδα από 3 έως και 9 Μαΐου ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Επόμενος σταθμός του Έλληνα πρωταθλητή, μετά το ΑΤΡ 500 Barcelona Open, είναι το ATP Masters 1000 Mutua Madrid Open. Όλη η δράση του τουρνουά θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Cosmote Sport 6HD. Στο αθλητικό πρόγραμμα της Cosmote TV οι φαν του τένις θα παρακολουθήσουν τη δράση από τους ημιτελικούς και τον τελικό του WTA 1000 Mutua Madrid Open, στο οποίο συμμετέχει και η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη.

Top Spin με καλεσμένο τον Γιάνκο Τιπσάρεβιτς

Για τη σπουδαία καριέρα του στα κορτ θα μιλήσει ο πρώην νούμερο 8 παίκτης του τένις, Γιάνκο Τιπσάρεβιτς, που θα βρίσκεται στο στούντιο της εκπομπής Top Spin, τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου (19:00, Cosmote Sport 6HD). Καλεσμένος του Σωτήρη Κωσταβάρα και της Μαρίζας Γεωργίτση, ο Σέρβος σταρ θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στην πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη τους οποίους αποθεώνει, θα αποκαλύψει ποιος κατά τη γνώμη του είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών, ενώ θα μιλήσει και για την ελληνική πλευρά της νέας καριέρας του.

Formula 1 & Moto GP

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των καναλιών Cosmote Sport έχει ενδιαφέρον και για τους φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στη Formula 1, ο Λιούις Χάμιλτον προηγείται μόλις με ένα βαθμό του Μαξ Φερστάπεν, έπειτα από τον δεύτερο αγώνα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Επόμενος σταθμός των κορυφαίων πιλότων μηχανοκίνητων του κόσμου είναι το Autódromo Internacional do Algarve της Πορτογαλίας. Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλη τη δράση του τριημέρου από 30 Απριλίου έως και 2 Μαΐου, από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές μέχρι τον αγώνα της Κυριακής του Πάσχα (2/5), ζωντανά και αποκλειστικά στο Cosmote Sport 5HD.

Το πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών Cosmote Sport περιλαμβάνει και το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP. Οι τηλεθεατές θα ταξιδέψουν μέσω του Cosmote Sport 7HD στο Circuito de Jerez Angel Nieto της Ισπανίας για να παρακολουθήσουν τον τρίτο αγώνα της σεζόν που διεξάγεται το τριήμερο από 30 Απριλίου έως και 2 Μαΐου.

Συνάντηση κορυφής στα ρινγκ του UFC

Συνάντηση κορυφής στα ρινγκ του UFC θα παρακολουθήσουν την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου οι συνδρομητές της Cosmote TV. Ο Ντόμινικ Ρέγιες, που μετρά έντεκα διαδοχικές νίκες θα συναντήσει τον Γίρι Προτσάτζκα, σε έναν αγώνα για την κατηγορία light heavyweights. Η κορυφαία μάχη θα μεταδοθεί στις 05:00 τα ξημερώματα ζωντανά και αποκλειστικά από το Cosmote Sport 6HD.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This