Επιλογή Σελίδας

“Μονόδρομος” είναι η νίκη για την ΑΕ Καρίτσας στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τα Μετέωρα, για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν περιθώρια για απώλειες καθώς θέλουν να συνεχίσουν την… καταδίωξη της Αναγέννησης Καρδίτσας και θα ψάξουν το “τρίποντο” κόντρα στη θεσσαλική ομάδα, στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Τρικάλων. 

Ο Απόστολος Στύλος δε μπορεί να υπολογίζει στον Λαγδάρη που τραυματίστηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στα Τρίκαλα θα ταξιδέψουν οι Γαλάνης, Ζωγράφος, Πατρής, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Δεληγιάννης, Τροίρης, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου, Παλαιοπάνος, Δημητρουλόπουλος, Μυρτολλάρι, Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης, Καλαιτζής, Λαμπίρης, Κυρτέγος, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Τόλιος, Κυπαρίσσης, Αλεξίου και Χασιώτης.

Τέλος, σήμερα ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν στα απαιτούμενα rapid tests τα αποτελέσματα των οποίων ήταν για όλους αρνητικά. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This