Επιλογή Σελίδας


Δελτίο τύπου για την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας με 58-77, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, εξέδωσε ο Φίλιππος Βέροιας.

Το κείμενο:

“Με την 9η αγωνιστική συνεχίστηκε χθες (24/4) το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά να χάνει τελικά απο τον Απόλλωνα Πάτρας  με 77-58. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες, με αρκετά λάθη και χαμένα σουτ κυρίως από τους φιλοξενούμενους (4/23) , συμβάδιζαν στο σκορ. Από πολύ νωρίς ο Σωτήρης Ντόβας απο πλευράς Φιλίππου “φορτώθηκε”με 3 φάουλ αναγκάζοντας έτσι τον Χρήστο Μπλατσιώτη να τον αποσύρει για μεγάλο διάστημα.

Η ομάδα της Βέροιας στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πολύ πιο ανταγωνιστική, προηγήθηκε στο 12’με 16-10, αλλά οι φιλοξενούμενοι με σερί 5-25 στα επόμενα 8,5 λεπτά έγιναν κυρίαρχοι. Οι παίκτες του Φιλίππου κατάφεραν να πλησιάσουν τον Απόλλωνα στο 24′ (36-40) και στο 31′(48-53). Οι παίκτες όμως του Βετούλα με σερί 0-13 στα επόμενα λεπτά και σουτ κυρίως από την περιφέρεια έφτασαν την διαφορά στο +21 (56-77). Ο Χρήστος Μπλατσιώτης στα τελευταία λεπτά έδωσε την δυνατότητα στους μικρούς της ομάδας Πιπεράκη Μάνο, Πολυμένη Χρήστο και Θανάση Νικάι να πάρουν “γεύση” Α2.


Ο Δάνης Ελευθεριάδης (23 πόντοι, 10 ριμπάουντ) ξεχώρισε από τον Φίλιππο ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Φώτης Ζούμπος (23 πόντοι, 11 ριμπάουντ)

Διαιτητές: Ζαχαρής – Μαραμής – Ξέρας.

Δεκάλεπτα: 10-21, 21-35, 45-53, 58-77.

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (Μπλατσιώτης): Νικάι, Τσεσμετζίδης 2, Ντόβας 6 (2), Ελευθεριάδης 23 (3), Πιπεράκης, Πολυμένης, Κοθράς 4, Παραπούρας 9 (2), Καντάρκος, Πιλκούδης 14.

ΑΣ Απόλλων Πάτρας (Βετούλας): Τσιακμάς 9 (3), Νιφόρας, Ζούμπος 25 (4), Πουλιανίτης 9 (1), Διαμαντάκος 2, Παπαφωτίου, Μολφέτας 14 (1), Φραγκοπαναγιώτης, Δαραμούσκας, Μπαζίνας 9 (3), Κογιώνης, Αντωνάκης 9 (2).

Ο συνεργάτης του Νίκου Βέτουλα, Ελευθεριάδης Γιάννης πριν αρχίσει η αναμέτρηση δήλωσε στο filipposbc: “Το σημερινό παιχνίδι το προσεγγίσαμε με πλήρη σοβαρότητα. Δείχνουμε εκτίμηση στην ομάδα του Φιλίππου Βέροιας αλλά ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που έχει βάλει σαν στόχο το πρωτάθλημα φέτος και θέλουμε την νίκη και να συλλέξουμε τους βαθμούς για να βρεθούμε στην A1. Οι ομάδες δεν έχουν την κατάλληλη προετοιμασία αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνονται. Αυτό φαίνεται και στην ομάδα του Φιλίππου Βέροιας την οποία έχω παρακολουθήσει στα τελευταία παιχνίδια.”

Δηλώσεις έκανε και ο Δημήτρης Σουτζόπουλος που παρακολούθησε το παιχνίδι από τον πάγκο της ομάδας του λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. “Εύχομαι υγεία σε όλους. Είναι πολύ ευχάριστο που επιστρέψαμε στο παρκέ. Εύχομαι κάτι ανάλογο να συμβεί και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Δύσκολος και ο σημερινός αγώνας με την ομάδα να αγωνίζεται συνεχώς Τετάρτη – Σάββατο με πολλές ελλείψεις και ήδη τους τραυματισμούς να κάνουν την εμφάνιση τους. Θα κάνουμε όμως αυτό που ξέρουμε τόσο χρόνια. Να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This