Επιλογή Σελίδας

Με στόχο το “τρίποντο” ταξιδεύει στην Κοζάνη ο Δίας Δίου, προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος με το ΦΣ Κοζάνη στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Πιερίας μετά τις δύο “λευκές” ισοπαλίες με Ερμή Αμυνταίου εκτός και ΑΕ Καρίτσας εντός έδρας θέλουν να φτάσουν στη δεύτερη νίκη στη σεζόν που θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.

Το κλίμα στις τάξεις του Δία είναι άριστο και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι για τη νίκη, χωρίς να παρασύρονται από τη βαθμολογική θέση των Κοζανιτών που έχουν μόλις 2 βαθμούς έχοντας όμως δώσει μόλις 3 αγώνες έως τώρα.

Ο Παναγιώτης Παρασίδης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο Παναγιωτίδη και Παντζιάλα που “κληρονόμησε” τραυματισμό στο κυριακάτικο ντέρμπι, ενώ θα λείψει για άλλο ένα παιχνίδι ο Καλουσίδης που “μετράει” αντίστροφα για την επιστροφή του. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι στρατευμένοι Τάχος, Παπαθανασίου και Παγωνίδης.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι εκ νέου ο Καραθάνος που ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Κοζάνη μαζί με τους Μπαλάφα, Κουτσικανίδη, Λαζαρίδη, Λιόλιο, Τσιμήτρη, Δερμίση, Αδαμόπουλο, Ευαγγελόπουλο, Δημηνά, Γκαράτζια, Χασάπη, Φυτόπουλο, Μητράκα, Γεωργαντά, Αποστολίδη, Καραμανώλα, Κυπαρίσση, Παμλίδη, Σοφιανίδη, Φωκαΐδη, Σαφέτη, Καζακλάρη και Μανίκα.

Η αποστολή θα αναχωρήσεις στις 12.30.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This