Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 7 σημερινές αναμετρήσεις:

Milan – Sassuolo
Stadio Giuseppe Meazza
Η Milan επέστρεψε στις νίκες στα τελευταία ματς και διανύει περίοδο καλής φόρμας. Αναμένεται να έχει σχετικά εύκολο απόγευμα απέναντι στη Sassuolo, η οποία παρά την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα, έχει αρκετά σκαμπανευάσματα. Νίκη της Milan σε απόδοση 1,65.

Bologna – Torino
Stadio Renato Dall’Ara
Αναμένουμε ένα αρκετά αμφίρροπο ματς ως προς το αποτέλεσμα, ωστόσο οι δύο ομάδες, αρκετά συχνά προσφέρουν γκολ και θέαμα. Σε ό,τι αφορά την προϊστορία τους, σε 5 από τις 7 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,70.

Crotone – Sampdoria
Stadio Ezio Scida
Με την Crotone να βρίσκεται με το ένα πόδι στη Serie B η Sampdoria έχει το προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά η Crotone έχει μεγάλη συνέπεια στο να σκοράρει, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ακόμη, σε 5 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,60.

Genoa – Benevento
Stadio Luigi Ferraris
Αναμένεται ένα χαλαρό και ισορροπημένο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες βρίσκονται αρκετά κοντά σε επιδόσεις και όχι ιδιαίτερα δυνατές στην επίθεση. Και στις 3 μέχρι στιγμής μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σημειωθεί μέχρι δύο τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα 1,90.

Juventus – Parma
Allianz Stadium
Η Juventus μετά την ήττα από την Atalanta θέλει να κερδίσει οπωσδήποτε στο σημερινό ματς. Η Parma απ’ την άλλη, ελπίζει στο θαύμα, μήπως και γλιτώσει τον υποβιβασμό. Η διαφορά της όμως από τη Juventus είναι αρκετά μεγάλη και ειδικά με την παρουσία του Buffon στον αγωνιστικό χώρο. Να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,05.

Spezia – Inter
Stadio Alberto Picco
Η πορεία της Spezia το φετινό πρωτάθλημα είναι παραπάνω από αξιοπρεπής και σκοράρει σερί στα τελευταία ματς. Από την άλλη πλευρά, και η Inter έχει εξίσου καλό σερί στο σκοράρισμα. Στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο η Inter επικράτησε με 2 – 1. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,15.

Udinese – Cagliari
Stadio Friuli – Dacia Arena
Η Udinese έχει στόχο να εξασφαλίσει όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία, ενώ από την άλλη πλευρά η Calgiari παλεύει να ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβασμού, με τις δύο ομάδες να μην είναι απόλυτα σταθερές στην επίθεση και μάλιστα είναι από τις ομάδες που έχουν σημειώσει τα λιγότερα τέρματα συνολικά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,84.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (32a giornata)
19:30 Milan – Sassuolo 1 (1,65) 1-2 FT
21:45 Bolona – Torino Goal/Goal (1,70) 1-1 FT
21:45 Crotone – Sampdoria Goal/Goal (1,60) 0-1 FT
21:45 Genoa – Benevento Under 2,5 Goals (1,90) 2-2 FT
21:45 Juventus – Parma No Goal (2,05) 3-1 FT
21:45 Spezia – Inter Goal/Goal (2,15) 1-1 FT
21:45 Udinese – Cagliari Under 2,5 Goal (1,84) 0-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This