Επιλογή Σελίδας


Το Pick ‘N’ Roll έρχεται στους δέκτες μας την Τρίτη 20 Απριλίου (20:00, Cosmote Sport 4HD) με τον προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη καλεσμένο στο στούντιο της Cosmote TV, συνέντευξη του φόργουορντ της Ούνιξ Καζάν, Κώστα Καϊμακόγλου, πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικότητες με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον κόσμο του μπάσκετ.

Ειδικότερα, ο Αργύρης Πεδουλάκης, από τα χέρια του οποίου έχουν περάσει πολλές ελληνικές ομάδες, θα σχολιάσει με τον Βασίλη Σκουντή τις τελευταίες εξελίξεις στα παρκέ σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ θα μιλήσει για τη λύση της συνεργασίας του με το Περιστέρι, τους λόγους που οδήγησαν εκεί και τα επόμενα βήματά του.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου θα συνδεθεί από το Καζάν με την εκπομπή μέσω Skype για να μιλήσει για τη φετινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του, η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου, ενώ φιγουράρει στη δεύτερη θέση της VTB league. Παραμένοντας σε ευρωπαϊκά εδάφη, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν αποκλειστική συνέντευξη και του άσου της Χίμκι, Έρικ Μακ Κόλουμ. Ο Αμερικανός συζητά με τον Άρη Μπάρκα για τα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα ως παίκτης του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Πατρών, ενώ από τη συζήτηση δεν λείπει και ο Κώστας Κουφός των Ερυθρολεύκων, με τον οποίο έχουν αδελφική σχέση.

To Pick ‘N’ Roll και ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος τρύπωσαν στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Αγγέλου και κατέγραψαν την πρώτη μέρα της νέας εποχής της Ένωσης. Ο πολύπειρος Έλληνας προπονητής μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που έχει μπροστά του ως το τέλος της περιόδου.

Επόμενος σταθμός της εκπομπής το Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί βρέθηκε ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος άφησε τον Προμηθέα Πατρών για την Μπιλμπάο. Λίγο πριν την αναχώρησή του, ο Έλληνας διεθνής πλέι-μέικερ μίλησε αποκλειστικά στο Pick ‘N’ Roll για τη μετακίνησή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά και για τους λόγους αποχώρησης του αρχικά από το Περιστέρι κι εν συνεχεία από τον Προμηθέα.

Κλείνοντας το ρεπορτάζ για τις ελληνικές ομάδες, ο Γιάννης Μέγας θα μεταφέρει όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Α2 ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και τον Πανερυθραϊκό, παράλληλα με τις δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Τσαλδάρη και του νεαρού πλέι μέικερ των Πειραιωτών, Ιωσήφ Κολοβέρου.

Όπως κάθε εβδομάδα, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα σημαντικότερα νέα και αναλύσεις μέσω γραφικών, γύρω από το ΝΒΑ. Αυτήν την εβδομάδα στο μικροσκόπιο μπαίνει το σύστημα του Pick ‘N’ Pop.

Όλα αυτά στο Pick ‘N’ Roll το βράδυ της Τρίτης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This