Επιλογή Σελίδας

Οι 11 από τις 12 ομάδες της Super League2 σκόραραν στην 21η αγωνιστική, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στη σεζόν. Μόνο τα Τρίκαλα δεν βρήκαν δίχτυα αυτή τη φορά, ωστόσο τα γκολ δεν ξεπέρασαν τα 15, αφού τα σκορ ήταν τα περισσότερα μικρά. Ο Ματίας Κάστρο δεν σκόραρε, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η πρώτη θέση στους σκόρερ.

400… στην καριέρα του σε επαγγελματικό συλλογικό επίπεδο έφτασε ο Κώστας Χατζής του Απόλλωνα Λάρισας. Είναι εντυπωσιακό ότι ο 36χρονος μέσος έχει παίξει μόνο σε δύο διοργανώσεις σε όλη του την καριέρα. Έχει 364 αγώνες της Β’ κατηγορίας και 36 στο Κύπελλο Ελλάδας. Έχει σκοράρει 26 φορές.

100… γκολ έφτασαν οι φιλοξενούμενες ομάδες στο πρωτάθλημα, όταν ο Λευτέρης Ματσούκας ισοφάριζε για τον Ιωνικό στη Λιβαδειά. Ο 31 ετών επιθετικός έφτασε τα 20 στην καριέρα του στα ελληνικά πρωταθλήματα.

100… νίκες σε πρωταθλήματα στην προπονητική του καριέρα συμπλήρωσε ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο Εδεσσαίος προπονητής έχει ακόμα 40 ισοπαλίες και 57 ήττες σε 197 αγώνες.

100… αγώνες σε πάγκους ομάδων της Β’ κατηγορίας συμπλήρωσε ο Τιμόθεος Καβακάς. Ο 49χρονος τεχνικός έχει εργαστεί ήδη σε οκτώ ομάδες της κατηγορίας, ξεκινώντας πριν από 10 χρόνια από τον Πλατανιά.

100… αγώνες με ελληνικές ομάδες μετράει πλέον ο Ντιέγκο Ρόλε. Ο 36χρονος Αργεντίνος ήλθε για τρίτη φορά στην Ελλάδα, για να παίξει με τον Ιωνικό, μετά τον Αστέρα Τρίπολης και την Κέρκυρα.

16… ποδοσφαιριστές έχουν παίξει και στα 21 παιχνίδια και είναι υποψήφιοι να έχουν συμμετοχή σε όλα της κανονικής διάρκειας. Μόνο τέσσερις από αυτούς έχουν το απόλυτο σε χρόνο συμμετοχής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This