Επιλογή Σελίδας

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο του Ηρακλή Λάρισας μετά την ευρεία νίκη με 4-0 απέναντι στον Μακεδονικό Φούφας, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική.

Νίκη που έφερε το συγκρότημα των Χρήστου Χατζηλιάδη – Θάνου Τριανταφυλλόπουλου στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με το βλέμμα πλέον να στρέφεται στην μεθεπόμενη αγωνιστική όπου και θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Δία Δίου μιας και αυτή την Κυριακή έχει ρεπό.

Δύο παίκτες που έλαμψαν… με την παρουσία τους προχθές το απόγευμα, ήταν οι Γιώργος Κακαβίτσης και Νίκος Ναρίνογλου.

Από τη μια ο ιδιαίτερα κεφάτος «Κάκα» σκόραρε δις, είχε δοκάρι και γενικά ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, παίρνοντας από το χέρι τον Ηρακλή, οδηγώντας τον στη νίκη εκ του ασφαλούς.

Άξιος συμπαραστάτης ο «Νάρι», ο Κατερινιώτης παίκτης που σκόραρε, είχε δοκάρι, απώλεσε ευκαιρίες να σκοράρει εκ νέου και γενικά εντυπωσίασε με τη σειρά του, τόσο με την εμφάνιση του, όσο και με τον πανηγυρισμό του σαν άλλος «Ντιμπάλα» της Γιουβέντους.

Και όσο περνάει ο καιρός και οι «κυανόλευκοι» παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους μετά τη μεγάλη αποχή λόγω του κορονοϊού, τόσο καλύτερα πράγματα θα βγάζουν… πάνω στο χορτάρι.

Πηγή: larisagoal

Pin It on Pinterest

Shares
Share This