Επιλογή Σελίδας

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο Πιερικός υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (15.00, katerinisport LIVE) την Τρίγλια, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League. Οι Κατερινιώτες που προέρχονται από την ήττα στην Καβάλα και την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου στο Βατάν και θέλουν να κάνουν το “τρία στα τρία” εντός έδρας και να παραμείνουν όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με τη σαββατιάτικη προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τους Χαλκιδικιώτες. Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας περιλαμβάνεται εκ νέου ο Γιαλαμίδης που εξέτισε την ποινή του καθώς και ο τερματοφύλακας Τζήμας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση που τον κράτησε εκτός τις τελευταίες αγωνιστικές. 

Στα αξιοσημείωτα και η επανεμφάνιση του Μπουζούκη, με τον Κατερινιώτη μέσο να επιστρέφει από τον σοβαρό τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός μάχης από τις 10 Σεπτεμβρίου 2019 (είχε τραυματιστεί στο φιλικό Οικονόμος Τσαριτσάνης – Πιερικός 0-1).

Στη διάθεση του Μάριου Παναγιώτου βρίσκονται οι τερματοφύλακες Καραγκιολίδης και Τζήμας καθώς και οι Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Τακίδης, Ντόσης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Ιντζόγλου, Μακρής, Μπουζούκης, Γκατσολάρι, Ίτσιος, Δεμηρτζόγλου, Κρυεμάδι, Κυβελίδης, Μηλιώτης, Μπουολί, Παπαδόπουλος και Ροβίνας.

Εκτός αποστολής έμειμε ο τραυματίας Αποστολόπουλος καθώς και οι Αλεξιάδης, Ανδρέου, Γαλανόπουλος, Καρανάτσιος, Κόγιος, Μαυρίδης, Μπαβέλης, Μπενίσκος, Σκαμπαρδώνης και Τουλίκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This