Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις έξι σημερινές αναμετρήσεις:

Milan – Genoa
Stadio Giuseppe Meazza
Η Milan έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στη Genoa, καθώς βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Επίσης, έχει δείξει ότι μπορεί να επικρατήσει εύκολα απέναντι σε αντιπάλους μικρότερης δυναμικότητας. Από την άλλη πλευρά η Genoa δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή. Νίκη της Milan σε απόδοση 1,50.

Atalanta – Juventus
Stadio Atleti Azzurri d’Italia
Η Atalanta υποδέχεται τη Juventus και αναμένουμε ένα αμφίρροπο ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές στην επίθεση και σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια. Ακόμη, σε 5 από τις 6 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,59.

Bologna – Spezia
Stadio Renato Dall’Ara
Ισορροπημένο το ματς μεταξύ των δύο ομάδων η οποίες είναι αρκετά κοντά, τόσο στη βαθμολογία όσο και σε επιδόσεις. Επιπλέον, τόσο η Bologna όσο και η Spezia σκοράρουν μεν τακτικά αλλά συνήθως ένα τέρμα σε κάθε ματς. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,34.

Lazio – Benevento
Stadio Olimpico di Roma
Η Lazio έχει θεωρητικά το πάνω χέρι στη σημερινή αναμέτρηση όμως η Benvento έχει δυσκολέψει αρκετές αντιπάλους και μάλιστα σκοράρει αρκετά τακτικά. Επίσης, σε 4 από τις 5 μέχρι στιγμής μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,00.

Torino – Roma
Stadio Olimpico di Torino
Αμφίρροπο το σημερινό ματς, παρά τη βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων καθώς η Torino είναι σκληρό καρύδι και παλεύει να απομακρυνθεί κι άλλο από τη ζώνη υποβιβασμού. Η Roma είναι αρκετά φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό και σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για την Torino η οποία σκοράρει σε κάθε ματς ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Επίσης, και οι δύο ομάδες δέχονται εύκολα γκολ. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,58.

Napoli – Inter
Stadio Diego Armando
Αναμένεται ένα δυνατό ματς μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο η Inter έχει το προβάδισμα. Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα στο να παίρνει νίκες, ενώ από την άλλη πλευρά η Napoli έχει αρκετές διακυμάνσεις. Η Inter επικράτησε και στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο στην έδρα της. Nίκη της Inter σε απόδοση 2,50.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (31a giornata)
13:30 Milan – Genoa 1 (1,50) 2-1 FT
16:00 Atalanta – Juventus Goal/Goal (1,59) 1-0 FT
16:00 Bologna – Spezia Under 2,5 Goals (2,34) 4-1 FT
16:00 Lazio – Benevento Goal/Goal (2,00) 5-3 FT
19:00 Torino – Roma Goal/Goal (1,58) 3-1 FT
21:45 Napoli – Inter 2 (2,50) 1-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This