Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 4 σημερινές αναμετρήσεις για την 31η αγωνιστική:

Crotone – Udinese
Stadio Ezio Scida
Αναμένεται ένα ισορροπημένο ματς, χωρίς πολλά γκολ και θέαμα. Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν χαμηλές πτήσεις σε ό,τι αφορά την επίθεση στο πρωτάθλημα και είναι από τις ομάδες που έχουν σημειώσει τα λιγότερα τέρματα. Σε ό,τι αφορά τη μεταξύ τους προϊστορία σε 3 από τα 5 ματς έχουν σημειωθεί μέχρι 2 τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,11.

Sampdoria – Hellas Verona
Stadio Luigi Ferraris
Τόσο η Sampdoria όσο και η Verona παρουσιάζουν αστάθεια στο σκοράρισμα ιδιαίτερα στα τελευταία ματς. Επιπλέον, στα πιο πρόσφατα ματς και των δύο ομάδων σημειώνονται λίγα τέρματα. Το ίδιο ισχύει και για 4 από τις 6 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,96.

Sassuolo – Fiorentina
Mapei Stadium
Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν αρκετά τακτικά. Σε 4 από τις 6 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες και το ίδιο ισχύει και για τα 6 τελευταία ματς της Fiorentina στο πρωτάθλημα. Έτσι φαίνεται αρκετά πιθανό να δούμε τουλάχιστον ένα γκολ από την κάθε μία. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,68.

Cagliari – Parma
Sardegna Arena
Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στη ζώνη υποβιβασμού, γι’ αυτό θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη, παρά τη δεινή τους θέση, είναι ομάδες που έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά και στο να δέχονται γκολ. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,85.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (31a giornata)
16:00 Crotone – Udinese Under 2,5 Goals (2,11) 1-2 FT
16:00 Sampdoria – Hellas Verona Under 2,5 Goals (1,96) 3-1 FT
19:00 Sassuolo – Fiorentina Goal/Goal (1,68) 3-1 FT
21:45 Cagliari – Parma Goal/Goal (1,85) 4-3 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This