Επιλογή Σελίδας

Ο Κώστας Γρηγοριάδης αναμένεται να αναλάβει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων στον Πιερικό. Ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕ Καρίτσας έλυσε τη συνεργασία του με τους “κιτρινόμαυρους” και αναμένεται να φορέσει τη φόρμα του Πιερικού, εντασσόμενος στο τεχνικό επιτελείο της κατερινιώτικης ομάδας. 

Η συμφωνία με τον 41χρονο προπονητή δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη από τον Πιερικό (ο Πιερικός είχε ανακοινώσει ότι τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων θα έχει ο Τριαντάφυλλος Βασιλειάδης), όμως ο Γρηγοριάδης έδωσε το παρών στο γήπεδο του Βατάν στη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας με τον Απόλλωνα Πόντου, αναλαμβάνοντας το ζέσταμα των Καραγκιολίδη και Αλεξιάδη ενώ χθες ανέλαβε το κομμάτι της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το σημερινό ματς. 

DSC_0541 (2)

Ο γηγενής προπονητής τερματοφυλάκων επιστρέφει στον Πιερικό μετά την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 οπότε και είχε αναλάβει πάλι τον ίδιο ρόλο. Πριν την ΑΕ Καρίτσας είχε εργαστεί ακόμη σε Ακαδημία Πλαταμώνα, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Βατανιακό και Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This