Επιλογή Σελίδας

Αποκλειστική συνέντευξη στο ΚateriniSport και στον δημοσιογράφο Νίκο Κολίτση 

Ο ποδοσφαιριστής Νίκος Ναρίνογλου, από την Κατερίνη μετακόμισε στη Λάρισα για χάρη του… Ηρακλή, συνδυάζοντας τις σπουδές του με το ποδόσφαιρο, στη Γ΄εθνική κατηγορία (3ος όμιλος). Αυτό, βέβαια, μέχρι να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο με τα χρώματα του ΠΑΟΚ στη Superleague και στο γήπεδο της Τούμπας -με προπονητή τον… Pepe Guardiola παρακαλώ-, πρωταθλητής γαρ (έστω και με τη μεικτή Κ16!)  

Μέχρι τότε πάντως, θα συνεχίσει να είναι ο «Νάρι» για τους φίλους του, να μη θέτει όρια στον εαυτό του, ν’ αγαπάει εξίσου τη Λάρισα και την Κατερίνη, να θυμάται τη χρονιά στον ΓΑΣ Σβορώνου, τον Πιερικό, τη Νεοκαισάρεια και να φαντάζεται τον εαυτό του μετά από πέντε και δέκα χρόνια, με περίσσιο θάρρος και ωριμότητα, που μόνο δεδομένη δεν είναι στην ηλικία του… Διαπιστώστε το και μόνοι σας, στην αποκλειστική συνέντευξη στο KateriniSport, που έχει το «Know how» και της συνέντευξης και της κατηγορίας… 

Πρωταθλητής Ελλάδας (μεικτή Κ16) 

Το 2016 αναδείχθηκα πρωταθλητής Ελλάδας με τη μεικτή Κ16. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει επαφές με πολλά παιδιά από τότε και απ’ όσο γνωρίζω παίζουν στην ίδια κατηγορία με εμένα. Εκείνη τη χρονιά, πάντως, στη μεικτή ομάδα υπήρχε πολύ ταλέντο, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετό αυτό.  

Παρατσούκλι «Νάρι» 

Το «Νάρι» μου το είχαν βγάλει οι φίλοι μου στο γυμνάσιο. Από την πρώτη φορά που το άκουσα μου άρεσε και γι’ αυτό το κρατάω μέχρι σήμερα.  

Ηρακλής Λάρισας επί δύο 

Διανύω τη δεύτερη χρονιά μου στον Ηρακλή Λάρισας κι είμαι χαρούμενος που ανήκω και εγώ στην οικογένεια αυτή. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές, καθώς η ομάδα προσπαθεί καθημερινά να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα. Το έργο στις ακαδημίες φαίνεται από τους πολύ νεαρούς παίκτες που έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.  

Φιλοδοξίες 

Πάντα οι φιλοδοξίες μου είναι να κοιτάω μπροστά και προς την κορυφή, ποτέ προς τα πίσω. Δε βάζω όρια στον εαυτό μου, καθώς προσπαθώ να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ.  

Λάρισα ή Κατερίνη; 

Αρκετά μεγάλο το δίλημμα, καθώς έχω αγαπήσει και τις δυο πόλεις. Noμίζω υπερτερεί η Κατερίνη από την οποία κατάγομαι.  

Σπουδές & ποδόσφαιρο 

Ως ένα μεγάλο βαθμό μπορούν να συνδυαστούν οι σπουδές με το ποδόσφαιρο. Το καταφέρνω πολύ καλά τα τελευταία χρόνια, αλλά καλύτερη επένδυση είναι οι σπουδές

Μini flashback 

Στις ακαδημίες του Πιερικού ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και μετά συνέχισα στο Α’ τοπικό Πιερίας για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς στην ομάδα του Αιγινιακού έμεινα μικρό χρονικό διάστημα, γιατί δεν ξεκινούσε το πρωτάθλημα. Στην ομάδα της Νεοκαισάρειας και του Πιερικού έκανα ένα βήμα παραπάνω, καθώς ανέβηκα κατηγορίαΚάθε χρόνο μια ομάδα μπορεί ν’ αλλάζει στόχους, οι οποίοι, όμως, μπορεί να μην ήταν αρκετοί για μένα. 

Κεφάλαιο προπονητής 

Όλοι οι προπονητές μου πίστευαν σε μένα και προσπαθούσαν καθημερινά μέσα από τη δουλειά να με κάνουν καλύτερο.  

ΓΑΣ Σβορώνου 

Πιο έντονα θυμάμαι την ποδοσφαιρική χρονιά που είχα κάνει στον ΓΑΣ Σβορώνου, γιατί ήταν μια εξαιρετική χρονιά για μένα.  

Γ’ εθνική, 3ος όμιλος 

Φέτος, όπως είναι τα πράγματα, δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στη Γ’ εθνική κατηγορία (3ος όμιλος) ούτε για το ποιοι θα πετύχουν την παραμονή. Όποια ομάδα παρουσιαστεί πιο έτοιμη στους «τελικούς» που έμειναν, αυτή θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να πετύχει τους στόχους της.  

Η Αναγέννηση Καρδίτσας & η ΑΕ Καρίτσας 

Τα ρόστερ των ομάδων μέρα με τη μέρα αλλάζουν, οπότε δεν μπορώ να προβλέψω ποια ομάδα μπορεί ν’ αποτελέσει την έκπληξη. Από την άλλη, γνωρίζουμε πως η Αναγέννηση Καρδίτσας και η Καρίτσα έχουν θέσει ψηλά τους στόχους τους. 

Κεφάλαιο Πιερικός 

Ήταν επιλογή μου η αποχώρηση από τον Πιερικό. Αυτό που χρειαζόμουν, εκτός από δουλειά, ήταν και τα αγωνιστικά λεπτά στην ηλικία που ήμουν, γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να φύγω. Ο Πιερικός πάντα θ’ αποτελεί «κόσμημα» για την Πιερία και έχει ξεκινήσει πολύ θετικά τη φετινή χρονιά, αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά.  

Ταλέντο 

Το ταλέντο δεν είναι ποτέ αρκετό από μόνο του. Πάντα χρειάζεται να συνδυάζεται με δουλειά και θυσίες.  

Όνειρο ζωής ο… ΠΑΟΚ 

Αποτελεί ένα παιδικό όνειρο να μπορέσω να παίξω στη Superleague ή και πιο πάνω, αλλά σ’ ένα από τα γήπεδα που θα ήθελα ν’ αγωνιστώ και να φορέσω τα χρώματα αυτής της ομάδας είναι του ΠΑΟΚ.  

Pepe Guardiola 

Αν μου δινόταν η δυνατότητα να επιλέξω προπονητή, αυτός θα ήταν ο Pepe Guardiola.  

Ηρακλής Λάρισας 

Ο στόχος του Ηρακλή Λάρισας είναι η παραμονή στην κατηγορία κι από εκεί και πέρα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.  

5 και 10 χρόνια μετά 

Φαντάζομαι τον εαυτό μου να έχει το ίδιο πάθος και την ίδια όρεξη για δουλειά σε όλα τα επίπεδα, είτε έχουν περάσει 5 είτε 10 χρόνια, με την ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο και στη ζωή μου πιο ώριμο και έμπειρο. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This