Επιλογή Σελίδας


Συμπληρώθηκε το παζλ των επιτυχιών των ελληνικών πληρωμάτων κατά την 1η μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας Ανδρών – Γυναικών που διεξάγεται στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Μετά την πρόκριση της δικώπου των Χριστίνας Μπούρμπου – Μαρίας Κυρίδου στον τελικό και του Στέφανου Ντούσκου στον ημιτελικό του σκιφ από το πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης και τα υπόλοιπα 4 γαλανόλευκα πληρώματα σφράγισαν τα εισιτήρια τους για τους αυριανούς (10/4) ημιτελικούς της διοργάνωσης. Πιο αναλυτικά       

Πολυ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικων Οι Ζωή Φίτσιου – Ευαγγελία Αναστασιάδου (φωτό) πήραν τη 1η θέση στον επαναληπτικό με χρόνο 7:16.37 και πέρασε στα 12 κορυφαία πληρώματα του αγωνίσματος.

Νίκη και πρόκριση στον ημιτελικό του σκιφ γυναικων και για την Αννέτα Κυρίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε και αυτή 1η στον επαναληπτικό σε μια δύσκολη κούρσα με κόντρα καιρό όπως δείχνει το 8:00.66 και απέχει πλέον ενα βήμα από τον τελικό.

Στον ημιτελικό του Ευρωπαικού πρωταθλήματος προκρίθηκε και  η δίκωπος άνευ των ανδρών Οι Γιαννης Καλανδαριδης – Ζησης Μπουκουβάλας πήραν την 2η θέση στον επαναληπτικό με 6:55.55 και σφράγισαν το εισιτήριο για την κορυφαία 12αδα της Ευρώπης

Τέλος τη 3η θέση στον επαναληπτικό του διπλού σκιφ ελ βαρών των ανδρών πήραν Οι Σταύρος Σουλαρικας και Αντωνης Παπακωνσταντίνου τερματίζοντας σε 6:37.37 και θα δώσουν το παρών στον ένα από τους δυο ημιτελικούς του αγωνίσματος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματά μας.

Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα των ημιτελικών του Σαββάτου για τα ελληνικά πληρώματα έχει ως εξής (ώρες Ελλάδας):

11:02 Δίκωπος άνευ Α: Γ. Καλανδαρίδης – Ζ. Μπουκουβάλας

11:37 Διπλό σκιφ ελ βαρών Γ: Ε. Αναστασιάδου – Ζ. Φίτσιου

11:51 Διπλό σκιφ ελ βαρών Α: Α. Παπακωνσταντίνου – Σ. Σουλαρίκας

14:17 Σκιφ Γ: Α.Κυρίδου

14:38 Σκιφ Α: Σ.Ντούσκος

***Υπενθυμίζεται ότι τους τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος την Κυριακή 11 Απριλίου θα μεταδώσει η ΕΡΤ από τη διαδικτυακή της συχνότητα ΕΡΤSports3 από 13:00 έως 16:45.           

Pin It on Pinterest

Shares
Share This