Επιλογή Σελίδας


Θετικά ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Απευθείας στο τελικό της δικώπου άνευ των γυναικών πέρασαν οι Χριστινα Μπουρμπου- Μαρια Κυριδου(φωτό). Οι πρωταθλήτριες του ΝΟΘ τερμάτισαν στη δεύτερη θέση στον προκριματικό και πήραν την απευθείας πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής με χρόνο 7:10.29.

Ο Στέφανος Ντούσκος με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στο Τόκιο πήρε την 1η θέση και το μοναδικό εισιτήριο για τον ημιτελικό του σκιφ από τα προκριματικά . Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε σε 7:39.85 αφήνοντας 14 ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω τον 2ο Γερμανό αντίπαλο του.

Στην 4η θέση του προκριματικού του σκιφ γυναικων τερμάτισε η Αννέτα Κυριδου στο με χρόνο 8:19.98 θα συνεχίσει στον επαναληπτικό του αγωνίσματος που θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα σήμερα

Τέταρτη θέση στα προκριματικά και για τη δίκωπο άνευ των ανδρών. Οι Ζησης Μπουκουβαλας -Γιαννης Καλανδαριδης τερμάτισαν σε 6:46.93 και θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία στον επαναληπτικό στις 4:30.

Στον επαναληπτικό θα αγωνιστεί και το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών αφού οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Ζωή Φίτσιου τερμάτισαν στην 4η θέση. Ο αγώνας τους έχει προγραμματιστεί για τις 5.25 το απόγευμα.

Την 5η θέση στον προκριματικο του διπλου σκιφ ελ βαρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέλαβαν οι Αντωνης Παπακωνσταντίνου-Σταύρος Σουλαρικας και θα συνεχίσουν και αυτοί στον επαναληπτικό του αγωνίσματος στις 5.30μμ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This