Επιλογή Σελίδας


Του Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου

Ο Γάλλος πρώην πιλότος της Haas, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στα IndyCars, θα ξαναβρεθεί στις πίστες της Formula 1, ικανοποιώντας το μεγάλο όνειρό του.

Ο Grosjean, ο οποίος είχε συγκινήσει άπαντες με την συγκλονιστική «απόδρασή» του από το φλεγόμενο μονοθέσιο της Haas στο γκραν πρι του Μπαχρέιν του 2020, θα επιστρέψει στη Formula 1.

Ο ίδιος είχε ζητήσει να πει «αντίο» με τον δικό του τρόπο στο σπορ που τόσο αγάπησε, καθώς –λόγω των εγκαυμάτων στα χέρια του- δεν είχε καταφέρει να οδηγήσει στους τελευταίους δύο αγώνες της περυσινής σεζόν.

Δυστυχώς γι’ αυτόν, η Haas δεν μπορεί να του δώσει αυτή την ευκαιρία, καθώς τα παλιά μονοθέσιά της δεν έχουν κινητήρες, όπως είχε ξεκαθαρίσει ο επικεφαλής της ομάδας, Guenther Steiner.

Όμως πριν από μερικές ημέρες ο Grosjean έκανε seat fitting ενόψει της μεγάλης επιστροφής του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Όλα δείχνουν ότι ο Toto Wolff θα κάνει πράξη τη δέσμευσή του και η Mercedes θα δώσει τη δυνατότητα στον Γάλλο να αποχαιρετήσει τη Formula 1 με τον τρόπο με τον οποίον αυτός επιθυμεί.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This