Επιλογή Σελίδας

Ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού, Μίμης Μπενίσκος μίλησε για την καριέρα του, τον Άρη και για την θέση στην κορυφή της επίθεσης των «κιτρίνων».

Οι δηλώσεις του Μπενίσκου στο Metropolis 95,5:

«Προσπαθώ να παίζω ακόμη. Να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για να ανταπεξέλθω στην Football League. Είχα μία 20λεπτη συμμετοχή με τον Πανσερραϊκό. Ήμουν προσεκτικός. Αν με δείτε ακόμη είμαι ίδιο κόψιμο, αν και μας έχουν… πέσει τα μαλλιά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το ποδόσφαιρο κόβεται δύσκολα, ειδικά αν έχεις ξεκινήσει από μικρή ηλικία. Εμένα είναι χαρά μου να είμαι στα αποδυτήρια και να παίζω, είναι εκτόνωση. Δύσκολα κάποιος σταματάει εύκολα το ποδόσφαιρο, αν δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας. Το επόμενο βήμα θέλω να είναι στην προπονητική. Έχω βγάλει τα διπλώματα. Προσπαθώ να μεταδώσω το ποδόσφαιρο στα νεαρά παιδιά ώστε να ξεφεύγουν, είμαι στις Ακαδημίες με τον Χρήστο Βελώνη».

Σημείωσε, επιπλέον, ότι: «Προσπαθώ να παίζω πλέον πιο εμπειρικά με πιο μαζεμένες κινήσεις. Μέσα στην περιοχή οι δυνάμεις μου αρκούν», ενώ για τις εμπειρίες του με τον Άρη σημείωσε: «Δεν θα ξεχάσω με τον Άρη όταν πήγαμε στον τελικό. Ο αστάθμητος παράγοντας εκεί, στην μεγάλη ευκαιρία που είχα, ήταν ο Νικοπολίδης. Έμεινε όρθιος, ενώ κάποιος άλλος θα είχε πέσει, και με τον ώμο έβγαλε τη φάση.

Ο Άρης είναι σε καλό δρόμο, μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει, μου αρέσει το παιχνίδι του. Παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση, αλλά παίζουν και με κάτω τη μπάλα. Βλέπω τα παιδιά δείχνουν κάτι παραπάνω και είναι δίκαια δεύτεροι»

Όσον αφορά την «μάχη» Μάνου-Μήτρογλου είπε: «Μπορεί για τον Μάνο να ήταν η πίεση του γκολ, μπορεί να ήταν που δεν είχε τον Κώστα για ανταγωνισμό. Το θέλω να βάλω το γκολ μπορεί να τον αγχώνει. Πλέον, έφυγε το βάρος από πάνω του και πήγε στον Μήτρογλου, που είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα βρίσκει τα πατήματά του και θα δούμε τον παλιό που ήταν πιστολέρο. Ο σέντερ φορ για μένα πρέπει να έχει το μυαλό του μόνο στο γκολ».

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This