Επιλογή Σελίδας

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απορρίπτει την αίτηση του Στυλιανού Τσουκάνη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Θεσσαλονίκης, κατά της ΠΑΕ Άρης.

Δέχεται την αίτηση και την πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του αιτούντος Στέργιου Ψιάνου. Επιβάλλει στην καθής Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία την επωνυμία ΓΣ Βόλου η Νίκη 1924 ΠΑΕ, ως διάδοχο της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ Νίκη Βόλου μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Στέργιου Ψιάνου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50% του ποσού των €8.575,70 πλέον του ποσού των €300,00 για δικαστική δαπάνη πλέον των νόμιμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 378/2014 τελεσίδικης απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνιστεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο εντός προθεσμίας πέντε εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα κοινοποίησης της παρούσας.

Δικάζει ερήμην του δεύτερου εφεσίβλητου σωματείου με την επωνυμία Νέες Ατρομήτου 2018. Δέχεται ομόφωνα την από 9 Φεβρουαρίου 2021 έφεση της Αικατερίνης Κουκουλοπούλου, ποδοσφαιριστή, δια των Γεωργίου Κουκουλόπουλου του Ευστρατίου και Δέσποινας Πολυχρονιάδη, κατά της 405/3.2.2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Εξαφανίζει την ως άνω απόφαση κατά το μέρος της απόρριψης της από 10 Δεκεμβρίου 2020 (αρ. πρωτ. ΕΠΟ 26428/10.12.2020) αίτησης της Αικατερίνης Κουκουλοπούλου. Εγκρίνει την αποδέσμευση της ως άνω ανηλίκου, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, Αικατερίνης Κουκουλοπούλου, από το σωματείο Νέες Ατρομήτου 2018 και τη δυνατότητα μεταγραφής της στην ομάδα του σωματείου ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια 2019, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Pedro Arce Latapí του Pedro), σε ποσοστό 50% του ποσού των €34.425,49, πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 623/2017 τελεσίδικης απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Πάρη Μπάμπη του Παναγιώτη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επιβάλλει στην καθής η αίτηση ΠΑΕ με την επωνυμία Απόλλων Πόντου ΠΑΕ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 386/2020 τελεσίδικης απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απορρίπτει την από 14 Δεκεμβρίου 2020 και υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας 26941/21.12.2020 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστου Μπούρμπου του Ευαγγέλου κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ως καθολικής διαδόχου της υπό εκκαθάριση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου ΟΦΗ Ποδοσφαιρική Ανώνυμος Εταιρεία (υπό εκκαθάριση) και τον διακριτικό τίτλο ΟΦΗ ΠΑΕ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This